reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Zdrówka dla wszystkich chorowitków,przespanych nocek i bezbolesnego ząbkowania i ogólnie wszystkiego dobrego:tak:

więcej nic nie napisze bo muszę lecieć bo wyjeżdżam,a chce wrócic na następny zastrzyk mojego malca.....

dzięki za życzonka zdrówka na Filipka to działa:-) wygląda jak zdrowy,tylko kaszelek ma malutki:happy:

p.s. Zuzkus to fakt zapomniałam,że atecortin jest na recepte:sorry2:

reklama
LORCIA Wam też - zdrówka.!! Mam nadzieje, że ta wysypka u Mikołaja to nic powaznego..
MAJKA a nie zapuszczasz do noska wody morskiej? Ja odkad zaczął sie okjres grzewczy robie tak 4 razy dziennie. normalnie to 2 razy. To bardzo pomaga maluszkowi a do tego super sie po tym nosek czyści bo wszystko spływa.
ANIKNULKA a to Cie Jasiek z tą kupka załatwił - mały cwaniaczek :) Udanego wyjścia z mężusiem!!!

Ostatnia edycja:
Hej :-)

Moje dziecko mnie zaskoczyło i śpi już prawie 2h :szok: Chyba wyczuło, że mamusia chce jakieś porządki w domu zrobić ;-) powycierałam więc kurze, podlałam kwiatki (ostatnio zapominam i są takie biedne :sorry2:), pozamiatałam i umyłam wszędzie podłogi :-p Trochę się umęczyłam :zawstydzona/y: Ale za to z obiadem poszłam na łatwiznę - wyjęłam zamrożony mamusiny bigosik :zawstydzona/y: Na spacerek też nie zdecydowałam się pójść bo chmury mi się nie podobały... no i miałam racje bo pada :-( Ok, lecę zrobić sobie kawusie i może Ola da mi jeszcze posprzątać łazienkę ;-)
Tymczasem mamusie ;-)

I ja witam popołudniu :-) Cisza na bb jak makiem zasiał :szok: wywiało Was mamusie przez ten wiatr czy co ;-):-D

Zuskus mam nadzieję, że Maciusiowi przejdzie katarek :tak:

Darunia no to wieczór Wam się udał ;-):-D

Magdalenkakol a leń się leń ;-):-D po to ferie są :tak:

Agusia może to ząbki:confused: a wysoka ta temperatura? U nas przez ząbki temperatura 37-38 jest prawie non stop :dry: Dobrze, że przynajmniej Twoje zęby mają sie juz lepiej :tak:;-):-D

Kasiu u Ciebie może tez w końcu będzie ząbek, tzn. u Oli ;-):-D

Mamoot :-D:-D:-D Wojtek dba o braciszka, żeby głodny czasem nie był (no i to duży postęp, bo takie maluchy zazwyczaj sa samolubami i myślą tylko o sobie :tak: a jak pomyslę jakim Wojtek jest łasuchem, to już całkiem ;-):-D)

Joasiek to super że Ola dała Ci pospać i juz nie płakała w nocy, czyżby tez ząbek wychodził:confused: no i gartulacje dla córci, że herbatka posmakowała :tak:

Lorcia po czym Mikołaja może sypać:confused: a może to od jakichs leków:dry:

Oj Aniknulka widzę, że to my dwie weteranki nocnego wstawania :sorry2: ja nawet nie odkładam małej do łóżeczk, bo to całkiem byłaby porażka... mam nadzieję, że Jasio da Ci w nocy odsapnąć :tak: no i miłego wyjścia z mężem ;-)

dzięki za życzonka zdrówka na Filipka to działa:-) wygląda jak zdrowy,tylko kaszelek ma malutki:happy:

Julia oby tak dalej :-):-):-)

Bbakania ale szalejesz w nocy :szok: kurcze z tym netem to porażka... no ale w Wa-wie znajdziesz na pewo innego dobrego dostawcę :tak: (u nas to masakra...)

Joasiek ale Twoja córcia grzeczniutka i daje posprzątać cały domek:tak: pogoda rzeczywiście nieciekawa :baffled: my już drugi dzien w domku siedzimy... ale ponoć idzie ocieplenie, to mam nadzieje nadrobimy spacerki ;-)

Uffff... ale się rozpisałyście od wczoraj :szok: ja miałam czas Was tylko podczytać, bo co zaczynałam cos pisać, to mała mi przerywała...
od wczoraj ma opuszczone o jeden poziom łóżeczko, bo zaczęła się do klękania podciągać, a dziś prawie już stała :szok: bałam się, że będa problemy ze spaniem, ale jest ok ;-) no i wode dali wczoraj dopiero późnym wieczorem i myłam małą w minerlace :crazy:
Dobrusia marudna okropnie, dolna dwójka juz prawie wylazła, a druga zaczyna wychodzić :baffled: ja mam juz dość tego ząbkowania :zawstydzona/y: po kąpaniu budzi sie po 2 godzinach z okropnym płaczem, nie mozna jej uspokoić i wczoraj dopiero cycek pomógł, w nocy też co chwilę budzi sie z płaczem...
miałam wczoraj pisac pracę, ale źle się czułam, bolał brzuch... już myślałam, że grypy jelitowej dostałam... dzisiaj czuję się juz lepiej, ale idealnie jeszcze nie jest...

miłego popołudnia i wieczorku :-)

Dzien Dobry
Widze., ze dzis spokojnie na BB ale standardowo Mata i BBakania rozpisały się :-Dehhh i nie tylko ...hihi
Ja dzisiaj mialam spokojny dzien, bo mialam dzsiaj opiekunkę i wyszła z Nadią na spacer a ja wyszłam na zakupy z Fabianem -( Nadia na razie tylko po 30 min moze wychodzic - jeszcze ma katarek ) a my z synusiem pochodzilismy po sklepach...
Teraz dzieci zasnęły a ja mam czas poczytać co słychac u Was :rofl2: - zaraz jakaś kawkę sobie strzele i nogi do góry ...

ZDrówka chorującym!!!

Miłego popołudnia!!!

Mam prośbe napisz mi dokładna nazwe tego środka, którym czyścisz panele. Z Twojego ostatniego opisu wynika, że jest dobry a ja go nie moge w sklepie znaleźc. Nie wiem jak wygląda a po nazwie mi się nie udało

W zwykłym sklepie tego nie kupisz- ja kupiłam w Obi ;-)
A wygląda to tak ;-)

Kasaiu Gratuluje Oli!!!!

Załączniki

• 03.02.2009 091.jpg
    03.02.2009 091.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 31
  • 03.02.2009 098.jpg
    03.02.2009 098.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry