reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam!
Ja dziś zaszalałam w kuchni (znowu :-D) zrobiłam rogaliki "marcinki" i serniczek
19.gif
teraz jestem po kąpieli i odpoczywam

67.gif

Asiowo cieszę się, że już włączyli ogrzewanie

u nas też teraz kłótnie na czasie... :zawstydzona/y: i to duuuużo z mojej winy, szukam zaczepki- ot głupia baba ze mnie :dry:

W środę przyjeżdża my sister :tak: cieszę się ogromnie!!!! Bedzie do niedzieli! Huuura!!! :-)

Ja też tak miałam (robiłam z igły widły) ale mi przeszło bo nie skutkowało a wręcz odwrotnie więc teraz dyplomatycznie przez białe rękawiczki :tak:

Udanego spotkania z siostrą :-D oj będziecie miały o czym rozmawiać i pewnie rzadziej będziesz na BB ale to zrozumiałe

moje dzieci to z gatunku Cyganów...wszędzie im dobrze, dużo ludzi nie przeszkadza nawet w spaniu. I tak mi z tym dobrze. Kocham to swoje zycie!!!!
Podziwiam Cię kochana :tak: masz tyle na głowie a wszystko zorganizujesz, wszędzie zdążysz i jeszcze pomożesz :-)
co do dzieci to Jasio też lubi zostawać z dzidkiem a nawet przyzwyczaił się do tej pani, która będzie się nim zajmować od czerwca ;-)

wyszlam z 5 pasmami nowych wlosow na glowie:-D:-D:-Dkolezanka jest bardzo chetna,chce miec dlugasne wloski i tak tam sobie posiedzialysmy ze 2h,pozniej wrocilysmy do nas do miasta zaliczylam spacerek i kawusie w domu bylam o 5:tak:
Szalona jesteś z tymi włoskami :rofl2: czekam na fotki :-) i cieszę się, że miałaś udany dzień :tak:

Życzę udanych wyjść i spokojnej nocy :-)

Ostatnia edycja:
W końcu doczytałam uff.....

Wybaczcie,że nie odpisze ale wczoraj miałam okropną nocke bo Filipko płakał i kaszlał,dzisiaj znowu w poradni i biseptol na 7 dni bo gardełko od ostatnich zastrzyków nie doleczone,masakra jakaś.Eryka już w domu.
Jutro idę z m. na kolacyjkę i do kina,a póżniej jeszcze imprezka....
Pozdrawiam Was i życzę miłych Walentynek:-)
Wszystkiego najlepszego dla Bogny:-)

Witajcie mamusie!
3.gif

Wszystkiego najlepszego w Dniu Św. Walentego kochane dużo miłości, motylków w serduszkach i samych radosnych chwil w życiu
U nas nocka ok zaraz idę na kawkę bo m już robi ogarnę się i na zakupki. Miłego dnia kochane. Wpadnę później :-)

I ja Was witam!!!

Julia zdrówka dla Filipka!

Wszystkiego naj Kochane Czerwcówki z okazji tak pięknego dnia!!!

U nas nocka ok:tak:, ja już zasnęłam przed 22, a wstaliśmy o 7:sorry2:- Bart teraz chwilowo bawi się w łóżeczku, Ł śpi, a ja z kawką na bb, zaraz muszę isc na zakupy, muszę zrobic rosół na dzisiaj i jutro i obiecałam sobie, że posprzątam całe mieszkanko bo wygląda jakby tajfun przez nie przeleciał- nic wczoraj nie zrobiłam! Nawt naczyń po obiedzie nie umyłam :zawstydzona/y: no ale nic- zrobię to dzisiaj, a pozniej jak już wszystko będzie gotowe to przyjdzie i kolej na mnie- w końcu dzisiaj wychodzimy i muszę wyglądac jak kobieta, a nie jak styrana życiem matka polka :baffled:;-)

Miłego dnia!!!

Wszystkiego najcudowniejszego dla wszystkich Czerwcoweczek w ten kochliwy dzien:-D:-D:-):-):-)

Marysia pospala do 5 zjadla mleko i chciala sie bawic wiec ja jej dalam jeszcze piciu i spalysmy do 7.15 jaka ja jestem wyspana,wstawilam juz pranko nr2 poprzednie rozwiesilam jednym okiem spogladam na prasowanie,ale chyba dan sobie spokoj taki fajny dzien,ze mi sie nie chce:-D

Aniknulko szalejesz z rysuneczkami,a te calujace sie jezyki sa przeslodkie az mi sie buzia do nich smieje(ja tez chce takie wklejac,gdzie mam ich szukac,podpowiedzcie?):tak:

Daruuunia oj ty kochana bedziesz pieknie dzisiaj wygladac moge sie zalozyc-lasencja z Ciebie:tak:

reklama
Do góry