reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie.
No tak...sobota wieczorem, w dodatku walentynki...i na bb pustki.
Wszystkim świętującym życzę udanego wieczoru:tak:
Kasiau, udanych chrzcin.
Joasiek, super, że spotkanie z Wilmek się udało.

My nic nie zaplanowaliśmy. Miała być kolacja w domu, ale mały cały dzień wariował, dopiero poszedł spać. Nic w ciągu dnia nie przygotowałam a teraz już nie mam siły. Pozostaje przytulanie z m:-)
Krzyś całkiem się rozregulował. Dziś już skapitulowałam i usypiałam go przy cysiu...nadal nie chce spać. Nie chce też jeść...przez cały dzień zjadł tyle co wyssał przy usypianiu. Na szczęście wieczorem wciągnął łyżeczką 100 ml kaszki z owocami:tak:. Trochę się dziś podłamałam...mam wrażenie, że nie rozumiem swojego dziecka:zawstydzona/y:.

reklama
witam:-)
ja tak na chwilke korzystajac z chwilowego dostepu do neta:-) nie mam jak Was poczytac wiec przepraszam ze nikomu nie odpisze:-(
"urlop" super tylko dziadkowie mi dziecko "rozpuszczaja" i chyba pozniej nie dam sobie z nim rady...ale maja go tak na krotko ze nie mam serca im zabraniac:zawstydzona/y:
zycze duzo milosci wszystkim czerwcowkom:-)

Darunia szalona kobieto :-D:rofl2::-D szykujesz się i masz jeszcze czas sprzątać :rofl2:
Joasiek, Wilmek cieszę się, że spotkanie było udane :tak:

Ja nacieszyłam się dzisiaj brzuszkiem koleżanki ;-) i zatęskniłam za motylkami pod serduszkiem i nóżkami w żeberkach :rofl2: spotkanie baaardzo udane pośmiałyśmy się i stwirdziłyśmy, że mogę być wróżką ponieważ moje życzenie sylwestrowe 2007/2008 spełniło się i będę ciocią :-D

życzę udanych wyjść mamusie ;-) i spokojnej nocy :-)

Witam - jak nigdy pierwsza :-D :-D :-D

A ja jeszcze w proszku- tylko włosy już zrobione ;-) zaraz idę zrobic make-up, ale teraz Ł bierze prysznic... jeszcze podłogę muszę przetrzec w przedpokoju i w łazience, ale czekam aż w końcu mój facet wyjdzie z łazienki :tak:
Fajnie że się spotkałyście- a fotki macie? ;-)
No tak... ma wychodne a jeszcze chałupę ogarnia :-D :-D :-D
Fotki oczywiście że mamy :tak:

Pozostaje przytulanie z m:-)
To chyba nie narzekasz?? ;-)

Krzyś całkiem się rozregulował. Dziś już skapitulowałam i usypiałam go przy cysiu...nadal nie chce spać. Nie chce też jeść...przez cały dzień zjadł tyle co wyssał przy usypianiu. Na szczęście wieczorem wciągnął łyżeczką 100 ml kaszki z owocami:tak:. Trochę się dziś podłamałam...mam wrażenie, że nie rozumiem swojego dziecka:zawstydzona/y:.
Asieńko, czyżby ząbki?? Mam nadzieję, że Krzysiu szybko wróci do normalnego planu dnia :tak: Ola też jakaś rozregulowana, szczególnie ze spaniem i jedzeniem... ale ja się nie łudzę, że zęby bo ta moja nadzieja trwa już od 3 miesięcy :-p

No i nie wyszliśmy wczoraj nigdzie... tak jakoś wyszło :zawstydzona/y: Obejrzeliśmy "Kiedy Harry poznał Sally" i poszłam po 22 spać ;-) Pewnie dlatego jestem już na bb :-D normalnie karmię Olę i kładziemy się dalej spać do 9 :tak: Ciekawe jak Wasze wieczorki? Czekam niecierpliwie na relacje ;-) Ja ciągle w rozsypce z pakowaniem, aż mi się odechciewa jechać... nie wiem czy pojadę...Jak się jednak ruszę to będzie mnie mniej na bb, ale podczytywać Was będę :tak:
Miłego odsypiania i niedzieli :-) Pa

Witam mamusie:-)

Joasiek spac nie mozesz:-D:-D:-D?

Dzionek mamy piekny i chyba bedzie slonko zaraz jak tylko sie ogarne ide z Marysia i psem na spacer lubie niedziele rano miasto takie ciche niema samochodow,a jeszcze po walentynkach to mam pewnosc,ze nikogo nawet nie mine po drodze:-D

Milego dnia kobietki i odsypiajcie kochane jak tylko dlugo mozecie:tak:

Dzień doberek wszystkim:-) Coś cichutko dzisiaj. Chyba kobitki odsypiają wczorajsze wyjścia:tak::tak: U mnie nocka koszmarna w porównaniu do wcześniejszych. Kuba budził się regularnie co dwie godz. i miał problemy z ponownym zaśnięciem. Mam nadzieję, że to przejściowe i szybko wróci do normy.

Daruunia szalona jesteś nie ma co:-D:-D:-D:-D. Już jedną nogą już poza domem ale jeszcze sprzątanko:szok:. Porządek przede wszystkim.

Joasiek my też wczoraj siedzieliśmy w domku. Wkurzyłam sie bo w piątek zaniosłam do sąsiadki kurtkęKuby, żeby wszyła mi zamek bo się rozwalił:-( i obiecała zrobić to na sobotę. I czekałam czekałam i się nie doczekałam. Wczoraj zachodzę a tam nikogo nie ma:wściekła/y:. Poprosiłam syna jej żeby znalazł kurtkę i okazało się że nie zrobiona. A przecież mogła powiedzieć że nie ma czasu to zaniosłabym do jakiegoś zakładu. A tak po 16 to już pozamykane wszystko. Ale na szczęscie zadzwoniłam do koleżanki od M z pracy i wieczorem naprawiła. Tak wiec dzisiaj pędzimy na spacerek, zwłaszcza że piękne słoneczko póki co za oknem świeci.
A i super że spotkanie Wilimkiem udane. I jak macie jakieś foteczki to chętnie obejrzymy:tak::tak::tak:

Joan-na mam nadzieję, że mały szybko wróci do dawnego planu dnia i będziesz miała czas dla siebie. U nas też podobnie ze spaniem. Jeszcze do niedawna wszytko było poukładane. A teraz Kuba fisiuje przy zasypianiu i śpi czasami 20 min. tylko.

Lilianko mam nadzieję że wyjście z M udane. I jak tam po wizycie u lekarza. Napisz koniecznie co powiedziała??

Magda dawaj fotki nowych włosków. Pochwal się jak co tam masz na tej głowie teraz;-);-);-);-)

Witajcie!
Ja jestem padnięta. Noc koszmarna wstawałam chyba z 10-15 razy pobudka już o 6.00 chodzę jak zombi
31.gif
pewnie ząbki go męczą :tak: dziąsła ma spuchnięte i wszystko namiętnie gryzie a na dodatek ślini się jak buldog :baffled:

Pierwsza drzemka (o 9.00) Jasia trwała 30 min ja z niej też skorzystałam ale wzięłam go łóżka dałam cyca i usnęliśmy jeszcze na kolejne 30 min teraz ugotowałam zupkę Jasio się bawi a ja wskoczyłam do Was :-D m pojechał do mojego brata kładzie płytki w łazienkce bo robotnicy zmieniali rury i skuli całą ścianę z płytkami :wściekła/y:
Agusia współczuję z powodu nocki i kurtki ale cieszę się, że już naprawiona.

Życzę udanego popołudnia
47.gif

Witajcie w niedzielke!:-)
M wlasnie robi obiadek,ja na kompku,Maja obok mnie w krzeselku domaga sie uwagi....
Wczoraj bylismy w kinie na ''Ciekawym przupadku Benjamina Button'a''-no,niezly film,wzruszajacy.....

A ''Drzace cialo'' to co to za film?

reklama
hej mamusie:tak:

Ja tez tylko na chwilkę... nocka ok, mała obudzila sie tylko raz, wypiła wode i spała do 8:tak:
my wczoraj bylismy na "jagodowa miłość", dramat..., bardzo mi sie podobał, film na poziomie i okazał sie za ambitny dla niektórych po w połowie filmu ludzie wychodzili:nerd:chyba po tytule spodziewali sie czegos innego... Norah Jones naprawde swietnie zagrała, Natalie Portman to jednak aktorka 1 klasy;-)

Dzis jedziemy do taty na urodzinki, konczy dzis 54 lata:-)

Miłego popołudnia!

Do góry