reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Witam Kobietki!:-)

Spoznione zyczenia naj naj dla Zuzki i Michalka:-)

Wczoraj nie mialam kiedy zajrzec na bb,ale dzis juz jestem-choc tez nie na dlugo.....
Milego dnia wszystkim!:-)

Witam wieczorkiem:-)

u nas strasznie wieje malo dachu nie zerwie;-)dzionek bardzo fajny spacerowalysmy duzo,przed gradem chowalysmy sie do sklepow:no::-pnic nie kupuje musze troche zaoszczedzic kaski od dzisiaj mam szlaban na zakupy:-pmoze uda mi sie zrobic korekte wzroku przed wakacjami,zobaczymy...Marysia juz spi,pieknie zjadla mlesia bo az 230ml tylko w dzien wogole nie chce mleka je rano i wieczorem troche sie o to martwie:-(zasmakowala w zupkach,deserkach i doroslym jedzonku:tak:

Milego wieczoru:-)

co do diety to u mnie 3kg spadlo,ale nie wydaje mi sie,ze jest az tak roznica poprostu organizm sie oczyscil,bardzo polubilam ten rodzaj jedzonka i przy nim pozostane wprowadze tylko wiecej owocow i warzyw...

Witajcie wieczorkiem :tak:

Wiedziałam, że będą pustki ;-) weekend się zaczął...
Ja dziś wieczorkiem(do jutra) słomiana wdowa :sorry2: mój m pojechał do kuzyna na konsekracje (po drodze zabiera swoją mamę i ciocię). Z racji tego, że to troszku daleko, my z Olą siedzimy w domku :tak: Mała dziś nie pospała jak wczoraj... raptem godzinka snu, wiec już przed 20 lulała :tak: tylko teraz co jakiś czas popłakuje przez sen :-( Ja kątem oka patrzę na Mr i Mrs Smith, ale już go widziałam.. chyba zapowiada się wieczór przy książce ;-)
Miłej nocki mamusiom życzę :tak:

Marlena - 3kg nie widzisz po sobie? nie wierzę :-p mi brzuch spadł baaardzo, niebo a ziemia porównując z wcześniejszym... i wchodzę w większość spodni :tak: no fakt, ćwiczonka swoje też zrobiły...

Ostatnia edycja:
Marlenko Marysia to się chyba na dorosłe jedzonko przestawia :tak: mleczko rano i wieczorm je, to chyba dobrze :-)
u nas Dobrusia się zbuntowała i nad ranem przed 6 je cycka, potem zazwyczaj koło 9 była kacha, ale ledwo cokolwiek uda mi się jej wcisnąć, a za pół godziny ze smakiem wcina cycka... obiadek je dopiero 13-14 i tu całe 100 ml to sukces ostatnio :dry: a najlepsze jest to, że wieczorem je od taty kache (gęstą, łyżeczką) i dziś zjadła ponad 230 ml :szok: no i po kąpanku juz nie ma cycusia :tak::-) za to po 23 się już budzi na cycka i do rana pociągnie jeszcze ze 2 razy...

Kurcze dziewczyny chyba musze z Was wziąc przykład i zacząć jakąś delikatną dietę i ćwiczonka, jak ja bym chciała, żeby mi brzuch zleciał i trochę kilogramów:sorry2:

Joasiek widzę, że Twoja córka tak jak moja, przestawiła się na jedną drzemke dziennie... pod wieczór juz marudna, ale staram sie ją przetrzymać, żeby ładniej zasnęła i spała...

Mąż pokornie położył sie w drugim pokoju, mam nadzieję, że wydobrzeje... na szczęście on nie z tych, co jak chorują to gorzej jak dziecko ;-) tylko z tych, co nie zwraca uwagi na chorobę :dry: a uparty do tego okropnie... w średniej szkole chodził na w-f z zapaleniem oskrzeli, a na jutro na przykład zaplanował sobie kupno i zrzucanie węgla do piwnicy :szok:(a mógł to juz robic ze 2 tyg. temu, a zostawił na później, węgla prawie nie ma, a czyms trezba w piecu palić...)
A niech robi co chce, byleby szybko był zdrowy i nas nie pozarażał

ja chyba troche nad pracą poślęczę, może coś dopiszę:sorry2:

miłej i przespanej nocki

O ja tez trochę się zaokrągliłam - schaby mi urosły i niby spodnie mam ok ale wystają mi bo bokach zbędne gramy - mąż wyjedzie, przestanie gotowac to schudnę bo robi takie pyszności że ciężko się oprzeć a poza tym to jak karmię to na razie olewam diety- ja tam dużo nie chcę tylko te schaby dwa :-):-):-)
Jutro imprezka - przyjęcie weselne więc w końcu gdzieś wybędę na wieczorek - starówka - Honoratka - mam nadzieję, że będzie udana imprezka
Przespanych nocek :-)

Kasia no i u mnie ,,klamki milosci,,sporwe,milej imprezki;-)ale Masz fajowo:tak:
Josaiek brzuszek spadl delikatnie bo pusto w srodku:-D:-D:-Dboczki zrobily sie bardziej widoczne i wystaja ze spodni ehhh...ja zazwyczaj najpierw chudne w ramionach,klatce(biust niestety jeszcze nie zmalal):tak:
Mata twoj maz to tak jak ja,bardzo nie lubie chorowac,no chyba,ze mnie juz tak powaznie polamie to pokornie zmykam do lozeczka

reklama
Hej kobiałki;-) Weekend nastał i cisza na BB:szok: jak to zwykle od piątku bywa.

Kasiu przecież Ty szczuplutka jesteś:tak::tak::tak: a jak M wyjedzie i przestanie gotować to z Ciebie nic nie zostanie;-) Już niech lepiej Cię dokarmia:tak::tak::tak::tak:

Marta tak czytam ostatnio jak Dobrusia śpi to widzę wyraźną poprawę:tak::tak:A to, że nie bardzo chce jeśc to pewnie kolejne ząbki.
A i żeby przy tym zwalani węgla mąż Ci się bardzie nie pochorował:-(

wakacjami,zobaczymy...Marysia juz spi,pieknie zjadla mlesia bo az 230ml tylko w dzien wogole nie chce mleka je rano i wieczorem troche sie o to martwie:-(zasmakowala w zupkach,deserkach i doroslym jedzonku:tak:
a u nas odwrotnie Kuba jakby mógł to cały czas jadłby mleczko. jak widzi butelkę to aż się trzęsie:tak::tak: Gratuluję zgubienia kg. Brawo szkoda, że ja nie mma takiego samozaparcia:-(
Josaiek brzuszek spadl delikatnie bo pusto w srodku:-D:-D:-Dboczki zrobily sie bardziej widoczne i wystaja ze spodni ehhh...ja zazwyczaj najpierw chudne w ramionach,klatce(biust niestety jeszcze nie zmalal):tak:
A jak w biuście masz za dużo to ja chętnie przyjmę ;-);-):tak::tak::-D:-D:-D
Oj brakuje naszej Daruuni brakuje. Ale niech odpoczywa i ładuje akumulatorki. Jeszcze trochę i woci do codzienności, a póki co niech nacieszy się rodzinką:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry