reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Witajcie wieczorkiem!

Asia fajnie, że udało Wam się sprzedac autko ;-)
Aniknulka pewnie skaczesz na aerobiku ;-)

A u nas powoli dzień się kończy- na szczęscie, bo ledwo żyje, Bart jeszcze śmiga po mieszkanku, ale już widac że mam mniej energi ;-)
Ja zaraz zmykam pod prysznic i biegnę do łóżka... a w ogóle to wczoraj poszłam spac około 1, a wstałam po 5 i koniec spania, czekałam aż Bart się obudzi- spał jak nigdy do 7 :-p no i przez to moją poranną pobudkę jestem taaaka zmęczona, że szkoda gadac :sorry2:

Spokojnego wieczorku :-)

reklama
Asiowo-oj,te mdlosci,oslabienie....Ale super,ze i tak sie cieszysz ze swojego odmiennego stanu:-)Tez bym sie cieszyla;-)

Darunia, to wypocznij Kochana:tak:

Majka... to bierzcie sie do roboty i dołączaj do tego odmiennego stanu:-D;-)

Dziewczyny te zazdroszczace Asi bierzcie sie do roboty. Ja wiem ze chyba kolejnej ciazy bym nie przezyla Najpierw to okropne mdłosci iw ymioty a pozniej obrzeki swedzawka bol wszytskiego. Koszmar. Naprawde ciaza z Wojtkiem to byl koszmar.

Dobry wieczór

Moje dzieci śpią .. uff... :-)
Mnie dopiero w tej chwili głowa przestała boleć , myslalam, ze zwariuje z bólu...
Dzisiaj u nas potwornie lało, akurat wkładałam Nadię do fotelika i zerwala sie chmura:baffled: i bylam cała mokra.. jak kura

Ohh te zachcianki w ciąży :-D ( ja nie jestem w ciązt i tez je mam) :-)

Mamociku fajnie, że już wróciliście.
Pewnie sobie troszke wypoczeliście :tak:

Ostatnia edycja:
Latem na Mazurach zrobimy sobie kurs decoupage. Dobra????

Si, si! Ale ja tak na serio!:tak:

Staś bardzo dziękuje za życzenia.
:tak:
Asiowo, ale zazdroszczę. :tak:
Darunia,
aż miło czytać, że mężczyzna chce dzieci. Wiesz, często się słyszy, że żona chce, a mąz nie. A jak facet chce dzieci, to mnie to zawsze rozczula. U mnie jest podobnie. Marcin jest bardzo rodzinny. Mimo, że jedynak. A może własnie dlatego. :-)

Wszystkim MONIKOM (jeśli tu takowe są) wszystkiego dobrego z okazji Imieninek !

Moniczki spóźnione ale najszczersze życzenia imieninowe ;-):-);-)

Jako przedstawicielka Monik - bardzo dziękuję! :-)
Marcin mi taki cudny prezent przygotował, ale pomysł nie wypalił, bo sie przeziębiłam. Umówił na wieczór swoich rodziców do opieki nad dziećmi i chciał mnie zabrać do kina. A tu klops, bo ja chora. Szkoda, bo już nie będzie niespodzianki, ale sam fakt, że miała być już był dla mnie przemiły. Jeszcze to odrobimy.

Pewnie Mamoocik jest zadowolona ze względu na alergie :tak:Oby.

O tak! Choć juz pylenie dla mnie się skończyło. Żeby nie było za dobrze, to przywieźliśmy z Mazur przeziębienie, ale juz przechodzi.
A poza tym bardzo było milutko, były żagle i opalanie i basen dla dzieci. Juz się nie moge doczekać kiedy znów tam pojedziemy. Ja po prostu jestem uzależniona od tej mojej mazurskiej wiochy. :-)

Witajcie!

Monika bardzo fajnie, że wypoczeliście, a mąż rzeczywiście zabłysnął w Twoich oczach z tą niespodzianką ;-) życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Ja już na nogach, popijam kawkę, czuję się wyśmienicie- jak ja lubie się dobrze czuc i miec przy sobie swoje pokłady energi, bez zadnych bóli głowy itp. itd :-)

Bart siedzi z ojcem w pokoju, który zaraz idzie do pracy, a ja zaraz wstawię zupkę, a pozniej po Bartkowej drzemce wybierzemy się na spacerek :tak: mama kupiła mi buty i bluzkę więc trzeba wypróbowac :-)

Miłego dnia!

Witacie dziewczynki !!! Jak tam humorki - mam nadzieje, że dopisuja :)

Ostatnia edycja:
reklama
Monia ale masz męża fajowego :-)
Basiu nie wiem jak ty to robisz ale nie śpisz po nocach i rano wstajesz , wow.
Ja jak się nie położe po 22 to rano jestem zdechnięta , ja wstaę o 5 rano a i mała budzi się w nocy nie raz parę razy., może dlatego :-p

Do góry