reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień dobry dziewczynki :-D
Ucałowania dla Maryni w dniu ukończenia 11 miesięcy :-D !!!

Dziękuję za wszystkie kra raz jeszcze :-D

Ja jeszcze w 2paku, ale coś mała szaleje, bo kopie mnie tak, że aż boli :szok: nie wiem co się dzieje, odebrałam wyniki badań, nie są zadowalające, ale mój gin powiedział, że nie ma powodów do niepokoju...

Buziaczki i zdrówka dla Dobrusi!!!

Mata, powodzonka na obronie :tak:

moja królewna też właśnie odpadła :-D 2 h snu :-D jak dobrze pojdzie :-D

reklama
Bbakaniu, trzymam za to kciuki :tak: liczę, że na tygdniu się rozsypię... wszystko mam kupione, poszykowane, jeszcze zjem kalafiora i mogę rodzić hehehehe :-D:rofl2:

Witajcie!

Ewunia dobrze, że wyniki dobre!
Mata... zdrówka dla Dobrusi...
Lilianko fajnie, że odświeżysz kolorek ;-)

A my byliśmy z Bartem u dermatologa i okazało się że te krostki to wirus :baffled: nie wolno tego dotykac, bo mogę się zarazic , zmieniac ręczniki co kąpiel i przespisała tak drogą masc że hej! Jakaś Aldara... ale jedziemy jeszcze do jednego lakarza, bo ona konkretnie nic nam nie powiedziała... ehhh do drugiego jedziemy na 16:45... masc tą już wykupiliśmy... ale na noc się smaruje te krostki i po 6-8 godzinach trzeba tą masc zmyc... ja nie wiem jak to zrobię...

Mata a masz tantum verde ? na gardło w sam raz .
Ja od jakiegoś czasu myślę żeby namalować jakiś wzorek w pokoju ale brakuje mi czasu . Moja siostra całkiem ładnie maluje ale mam dylemat bo i ja chciałabym mieć w to swój wkład. Ogólnie też uwielbiam przestawiać i zmieniać ale za bardzo nie mam co :sorry:

Kasiu, mnie też to lekarka polecila jak mała była chpra ale za żadne skarby nie dała sobie zaglądać tam a psikać tym bardziej, więc byla walka na syropek prawoślazowy... na szczęscie przeszło...

Daruuniu, zdrówka dla Barta :tak:
a co do wyników, nie wiem czy jest się z czego cieszyć, ciałka ketonowe i białko w moczu... podwyższony urobilirogen... a krew 11,1 tylko :-( kurde z Julinką miałam 13 :szok: pod koniec ciąży!!!

Bbakaniu, super avatarek :-D a Nati normalnie cud miód, śliczna laleczka :-D

Marta ja czytalam po osatniej trzydniowce Wojtka ze wlasnie przy tym moze byc zaczerwienieone gardlo
https://www.babyboom.pl/rodzina/zdrowie/trzydniowka.html
http://www.forum.axxa.com.pl/viewtopic.php?t=36
U nas Wojtka chyba gardlo lekko bolalo bo nie chcial jesc Jakgo wysypalo dziecko bylo odmienione
Darunia skontultuj to z nnym lekarzem bo cps podejarzne to jest
Ewcia cos nie dobre te wyniki ale to juz koniec wuiec nie ma czego wymagac na podwyzszenie morfoligii polecam biofer folic super wchlanialne zelazo.Mnie po nim szybko sie wyniki poparwily

Ostatnia edycja:
dzieki za informacje Magdalenkakol (a w tym pierwszym linku jakis zanjoy avatarek sie pokazał ;-))
konsultowałam to na dziecko24 i raczej nie jest to tzydniówka, ale po tych dwóch linkach znów mam mętlik... zobaczymy jeszcze jutro. z jedzeniem nadal kiepsko, ale u nas jeszcze zębicha wyłażą... antybiotyk dam jeszcze tylko jutro i zobaczymy czy wysypka zejdzie

reklama
Witajcie

Bylismy u lekarza innego, to stwierdził też że to wirus, mamy użyc tej masci co ją wykupiliśmy i zastosowac 3 razy w tygodniu, a pozniej nic z tym nie robic... podobno ma samo zejsc, mówił też że może mu sie to przeniesc na nogi itp... ehhhh, ale najważniejsze że Bart ogólnie zdrowy ;-)

Ja doastał @ i czuję się tragicznie....

Kupiłam sobie dzisiaj lokówko-suszarkę i jestem z tego bardzo zadowolona :sorry:

Spokojnego wieczorku

Do góry