reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Aniknulko u ciebie jak u mnie ja przeziebiona,a Marysia ma katarek.ehhh...
W takim razie życzę zdrówka ;-)

Ja siedzę i czytam o diecie, schudnij 8k w miesiąc:-D i obżeram sie truskawkami
Akurat w Twoim przyzpadku dieta to chyba zły pomysł :-p laseczko :-D

a ja wypiłam kawe nr 2 i nadal jestem senna, ostatnimi czasy zasypiam z malym o 20 ale 8 pobudek w nocy i 5 już na nogach, obolale cycole standard :rofl2::eek::confused2:

reklama
Zdróweczka naszym dzieciazkom i ich rodzicom

Aniknulka ale fajnie że zajrzałaś :-) cieszę się, że powrót do pracy przebiegł tak łagodnie i mam nadzieję, że Jaśko zacznie lepiej sypiać w nocy :tak:

Ja siedzę i czytam o diecie, schudnij 8k w miesiąc:-D i obżeram sie truskawkami
Lilianko to ja proszę skrot tej diety, bo mi te 8 kg nie chce zleźć :confused2:

Mała wstała z pierwszej drzemki i zaraz ruszamy na zakupy. Mam nadzieję, że kupie sobie fajną sukienke na wesele, któa zakryje mój brzuszek :zawstydzona/y: czuję, że dzis pójdzie kasy...mąż garniera musi kupić, ja sukienkę, buty... poza tym chcemy jakś prezent kupić (myslimy o ramce cyfrowej, fajny gadzet ;-)) i aż się boje o stan konta :eek:

no nic zmykam, miłego dzionka

witajcie:tak:

Aniknulko... super, ze praca tak dobrze na Ciebie wpływa:tak: i zdrówka zycze!
Bbakaniu... dobrze, ze z Natalką juz ok:tak:
Lilianko... Ty dietka?! nie sądze by była Ci potrzebna:-p

U nas tez pogoda okropna:eek: heh...
Mała własnie zasneła, jak wstanie ogarne ten dywanik u niej...
Narazie pranie w toku i zaraz bede wstawiac 2, mam nadzieje, ze te wszystkie plamy zejda:zawstydzona/y:
Paulinka dała nam w nocy popalic, nie wiem co jej jest..., ale wydaje mi sie, ze ten brzusio ja meczy:-( obudziła sie o 3... i zasypiała tylko jak ktos przy niej siedział, jak tylko któres z nas wychodziło małej alarm sie włączam... i tak do 5:-( i to mąż przy niej siedział, bo mnie tak mdliło, ze nie mogłam wytrzymac:-( Goraczki nie ma..., nic nowego nie jadła... moze to ząbki:eek:Nie wiem...

Mąż pojechał na jakies szkolenie, a ja odpoczywam, dzis znów jakas nie do zycia jestem:zawstydzona/y: Moglaby ta fasolina w koncu odpuscic...
Miłego dnia mamusie!

ZDRÓWKA dla chorujących, przeziębionych, zakatarzonych!!!

Aniknulka fajnie, że zajrzałaś! :tak:

Lilianko... TY DIETA??? Kobito przecież Ty ładnie wyglądasz! :tak:

Asiowo bidulko Tyyyyy... jeszcze troszkę... :sorry:

Mata udanych zakupów!!! ;-) Ale masz fajnie, ja to bym chciała kupic jakąś sukienkę na lipcowy ślub, ale kaski nie mamy, dlatego pożyczę od szwagierki ;-)

A my zaraz z chłopakami wybieramy się na zakupy, Ł musi kupic klapi bo mu ostatnio na basenie ukradli, a że mi sie udało sprzedac spoadnie bo były za duże juz na mnie to kupie sobie okulary słoneczne ;-)

Pogoda u nas nie za fajna, ale juz rozmawiałam ze znajomą, że jak będzie chłodno to będziemy siedziec w domku, a grill przecież nie zmarźnie :-p;-)

Dziewczyny dzięki za miłe słowa ale ja mam z 7 kg nadwagi ja w tej chwili waże 65 kg:szok::-( - bardzo źle sie czuję w takiej wadzę - a w necie czytam Odchudzanie Na Zawołanie - Jak Szybko Schudnąć - 3kg Co 9 Dni!
zobaczymy a wogole to od dwóch tygodni łykam Linea i mniej ,,żrem,,

U nas w dalszym ciągu leje - Cholercik
Dzisiaj wieczorkiem idziemy na grilla ale z uwagi na bezndziejną pogodę - miesko bedzie pieczone na grillu elektrycznym, Nadia zostanie z opiekunką ...
Jutro o 13 kolejny grill ale rodzinny hmm:eek:

Witajcie dziewczyny, melduję się jako ciężarówa jeszcze :angry: u nas szaro buro i ponuro, aż sie nic nie chce... gotuję obiad i sprzątam, bo oczywiście nie ma kto. mój A zobaczył, że zaczełam sprzątać, to uwalił się bo on umierający... niech go szlag... mała nie śpi ale nie grandzi, pewnie niedługo uda się na drzemkę. Wracam do porządków ciao lolitki :-D

Zdrówka dla wszystkich chorowitusów :tak::tak:

U nas biegunki ciag dalszy:zawstydzona/y: mała sie strasznie meczy... wprowadzilismy scisła dietke... jest na wywarze z marchwi, marchwiance i kleiku:-(Dostałam tez jakis lek na biegunke, mam nadzieje, ze pomoze...
Oby to nie było nic powaznego i jej przeszło:-(

reklama
Dziewczyny, potrzebuję rady!!! pomóżcie! ile przed porodem odszedł Wam czop? bo mnie chyba zaczyna na poważnie taki rózowawy... ile to może jeszcze trwać? pomocy!!!

Do góry