Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze, że macie już wizję wydostania się stamtąd 

No ale taka piękna pogoda. aż szkoda siedzieć w domu 
No i super, że rodzinnie ok :-)
Na szczęście nawiedził nas kumpel i bez skrupułów go wykorzystuję - obudowa już złożona stoi na miejscu, teraz pojechał po piłkę i jutro będzie docinał, żeby ładnie do ściany przylegała, przywierci, zamontuje drzwi, wsadzi co trzeba do środka i będę mogła wreszcie zabrać się za szykowanie ubranek dla Małej :-) Jak patrzę na mój suwaczek, to wierci mnie w żołądku i zaczynam mieć rajzefiber 
.
)
. No i zazdroszczę tego pobytu w Polsce też chętnie poprzytulałabym sie do mamy i posłuchała mądrych rad
.
). W sumie to nawet ostatnich dwóch wizyt nie miałam potwiedzonych w karcie ciąży, tak jakbym w ogóle nie chodziła (lekarz to straszna gaduła i jak sama zapomne mu przypomnieć o wpisie to koniec), ale na kazdej wizycie robił mi usg więc mam potwierdzenie. He he a dzis to nawet wpisał jakies wymyślone dane do poprzedniej wizyty
.
, dziękuję za nie:-)), niunia jako nietoperek (płeć żeńska po raz kolejny potwierdzona), ktg w normie, grzybica wyleczona, mocz ok, hemoglobina niska (10,7) ale to norma, z wagą tez nie jest az tak źle przytyłam 12 kg, a myślałam że 19 bo tak mi moja waga pokazała
, nie będę jej już wierzyła;-). Ciśnienie tez ok tylko puls jak zwykle wysoki (95), ale w sumie czesto mam wysoki puls nawet nie będąc w ciąży, przeważnie koło 100 może taki mój urok;-). Ok to tyle przynajmniej jestem spokojna że wszystko jest ok. Jeszcze jutro błagam was o trzymanie kciuków podczas oglądania mieszkania
. Dobrej nocy wam życzę:-).

Ale ten czs zasuwa. Fajne jest takie szykowanie wszystkiego dla meleństwa. Kompletowanie ubranek, torba do szpitala...

Super, ze malutka juz nietoperek, a imie wybrane?

nie znalazłam żadnych które by nam odpowiadały
no może oprócz ecco, ale tam nam cena nie odpowiadała 

Wiem o tym, co napisałaś, ale nie mam na to wpływu - tarasy "naprawia" developper (jeden z nich to już 4 raz), a że wciąż nie są odebrane, to ma nas w nosie. Oczywiście robię aferę za aferą i na pewno nie odbierzemy od razu - poczekamy sobie do lata i zobaczymy co i gdzie zacznie odpadać 

Stawiam sobie krótkoterminowe cele - np. właśnie pierze się pierwsza tura różowych gadżetów
- i na tym się koncentruję