Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. A zdjęcia cudne normalnie dech zapiera sama pobyłam chociaz przez weekend w takim miejscu
. Macie nowy aparat że takie piękne zdjęcia powychodziły?
.
. Masz śliczny podpis to zdanie o codzienności no 100% prawda
.
.
:-).
Tam nie miało prawa żeby zdjęcie źle wyszło. A że ja lubię jesienne pejzaże, to mi tak dodatkowo miło się cykało.
Gdyby nie to, że poleciałam robić zdjęcia w przerwie między zajęciami i towarzyszyła mi koleżanka, to pewnie bym walnęła fotkę każdemu drzewku i to z każdej możliwej strony.

Wczoraj jak Babcię przewieźli z naszego "dzielnicowego" szpitala do specjalistycznego na ten zabieg to powiedzieli że już jest za późno i zabieg będzie dziś do południa. Dziś Ciotka pojechała do szpitala ok. 12.30 i okazało się że Babcia śpi, więc poszła pogadać z lekarzem. A lekarz jej powiedział, że zabieg odbył się wczoraj
, bo zrobili badania, wyszły dobrze, to od razu hop-siup i na stół. Potem wieczorem po zabiegu zbadali i dziś rano, wszystko jest dobrze, więc dziś po 15tej Babcię wypisują do domu.

To się nazywa błyskawica.