reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
k015.gif

Esia - gratuluję!!!

Małgosiu witaj na świecie
n025.gif

KOTKU coś zasypianie Antonkowi znowu nie wychodzi :sorry: kładziemy go, buziole, przytulaski, buźki, on nam mówi papa, więc wychodzimy, a ten w płacz :eek: a już tak ładnie zasypiał :sorry: tak więc znowu słuchamy krzyków :zawstydzona/y: ale jak już zaśnie to śpi ładnie (drugą noc sam w pokoju) i budzi się dwa razy :baffled: co noc o 2 i 5, jak w zegarku, kilka minut po tym jak załącza się piec i leci ogrzewanie :confused2: bo niestety rury nam walą jak piec pracuje :wściekła/y: a łóżeczko Antonka stoi blisko pionu. Mnie i moich rodziców to nie budzi, ale paniczyka i jego tatusia tak ;-) dzisiaj planujemy przestawić łóżeczko na drugą stronę, w najdalszy od rur punkt ;-) zobaczymy czy to coś da :baffled: te wybudzenia Antonka nie są takie złe, pójdę, pocałuję, poproszę by się położył, kładzie się bez problemów i śpi zanim wrócę do naszego łóżka ;-) gdy spaliśmy z nim w jednym pokoju darł się, by go wziąć do naszego wyrka :sorry:

Ostatnia edycja:
Huurrraaaaaaaa!!!!!!!!!
Malgosiu cudna,malutka ,kochana ...Witaj nam na swiecie i rosnij zdrowo!
Szczesliwa bedziesz na pewno...majac taka mamusie i braciszka nie ma innej opcji:-)!
Esiu gratulacje:) wracaj szybko do formy i do nas!!!

Małgosiu witaj na świecie! Rośnij zdrowo!

Esiu gratulacje dla Was wszystkich dorodnej córy i siostry. Szybkiego powrotu do sił życzę! :-):-):-)

Kurczę nie zaglądałam dwa dni, a wy tyle naprodukowałyście, że z ledwością dzisiaj wszystko doczytałam. A i tak tylko po krótce, bo młoda ciągle mi się przebudza. A mąż mały remoncik robi to zabiera mi czas i nie mam wolnej chwili. Jak już odsapnę to napiszę cosik więcej. Przede wszystkim

GRATULACJE DLA MAŁEJ MAŁGOSI I JEJ MAMUSI

Pozdrowienia dla wszystkich czerwcóweczek:-)

reklama
Tatuś Małgosi wysłał mi MMSem zdjęcie Malutkiej i chciałam Wam przesłać, ale nie umim przez te "wirtualne" łącza.:zawstydzona/y: W domu się kablem podłączę to wsadzę.;-):-D

Do góry