Olla
Melowa mamusia:)
No ale milusio sie zrobilo
Widze ze kopanie po tylku dziala na Was motywujaco
To ja sobie pozwole zawsze kopy sadzic
Jakby co to vice versa prosze
:-)
Izka trzymam kciukasy za urabianie meza,mam nadzieje ze gdzies blisko mnie wyladujesz;-)
Esiu pieknie Piotrus juz mowi!Pelnam podziwu
No i kciuki za Malgosie co by kolki ja ominely

Dzagudku ale Madzia juz nawija
szkok!Zazdrosze Wam wszystkim bo moj kartofel to tylko szelesci
Odpowiad rozumnie tak lub nie ,na dwa z zadanych dziesieciu pytan
Porozumiewa sie ladnie na migi:-)ale ja bym juz chciala zeby zaczela ladnie mowic;-)
Od paru tygodni(jak zaczela zabkowac na maksa)ma problemy Amela z zasypianiem.Klade ja zjak zwykle,przez chwile stara sie zasnac,jak sie nie udaje zaczyna brykac,szlec,wyrzuca wszystko z lozka,lezy z poduszka na twarzy i kopie z calej pary w materac
Potrafi tak dwie godziny.Finalnie zasypia z pasami na buzi.Wkurza mnie to bardzo.Myslicie ze taka nerwowosc to przez zabkowanie? Hmmmm
Widze ze kopanie po tylku dziala na Was motywujaco
To ja sobie pozwole zawsze kopy sadzic
Jakby co to vice versa prosze
:-) Izka trzymam kciukasy za urabianie meza,mam nadzieje ze gdzies blisko mnie wyladujesz;-)
Esiu pieknie Piotrus juz mowi!Pelnam podziwu
No i kciuki za Malgosie co by kolki ja ominely

Dzagudku ale Madzia juz nawija
szkok!Zazdrosze Wam wszystkim bo moj kartofel to tylko szelesci
Odpowiad rozumnie tak lub nie ,na dwa z zadanych dziesieciu pytan
Porozumiewa sie ladnie na migi:-)ale ja bym juz chciala zeby zaczela ladnie mowic;-)Od paru tygodni(jak zaczela zabkowac na maksa)ma problemy Amela z zasypianiem.Klade ja zjak zwykle,przez chwile stara sie zasnac,jak sie nie udaje zaczyna brykac,szlec,wyrzuca wszystko z lozka,lezy z poduszka na twarzy i kopie z calej pary w materac
Potrafi tak dwie godziny.Finalnie zasypia z pasami na buzi.Wkurza mnie to bardzo.Myslicie ze taka nerwowosc to przez zabkowanie? Hmmmm
Czyzby to jakas wskazowka co to przyszlego zamilowania czystosci i ...do predyzpozycji zawodowych????
Zwariował debil! Nie że bym nie chciała - bardzo bardzo - ale to mieszkanie.... Trzeba myśleć realnie i być świadomym co się dziecku zapewnia, a niestety kolejne to w hamaku pod sufitem by już spało.:-(
Troszkę Jej nie pasowało grzebanie w buzi, ale nie na tyle, żeby otworzyć oczka ;-)