Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Daj więcej zdjęć, chociaż pomarzymy na razie o słoneczku:-)

I trzymam kciuki za dobre wyniki Twoich badań:-)
Fajnie że wyjazd udany. Mój M. namawia mnie żebyśmy wybrali się do Egiptu, ale mi się wydaje, że Wiki jest jeszcze za mała. A Stasiowi się podobało?
Już byłyśmy na spacerku i popołudniu też pójdziemy. Chciałam Wam się pochwalić, że Wiki od tej wizyty u dentysty zapomniała o smoczku
Co prawda ona go używała tylko do usypiania, ale ostatnio go wyrzuciła z łóżeczka. Ja jej go już nie podałam i usypia bez niego

Normalnie wielki facet z niego - dawno zdjęć nie widziałam, więc jestem w szoku ;-)
Taka jestem rozrywkowa ;-)
Nie dałam rady - Małż wyniósł się z Nią z sypialni. Teraz mam w domu zombie ;-)

, na samym śniadaniu bo drugiego śniadania nie chciał
, a zupy my nie zdążyłam dać bo zasnął mi na rękach po spacerze.
przesilenie wiosenne czy cóś...
nawet nie wiesz jakie złotko masz w domu......
.. a jak Małgonia? 
Toska ślicznego masz synka i Ty jesteś niezła laskaFajnie że wyjazd udany. Mój M. namawia mnie żebyśmy wybrali się do Egiptu, ale mi się wydaje, że Wiki jest jeszcze za mała. A Stasiowi się podobało?

Najchetniej cały dzień siedziałby na plaży. Za każdym razem mielismy mega histerie jak z niej schodziliśmy. (W sumie zaliczylismy sporo takich napadów histerii, najczęściej w restauracji, w pewnym momencie mój mąż stwierdził, ze chyba zrezygnuje z pracy i zajmie się wychowaniem syna, bo obawia się co z niego wyrośnie - przed wyjazdem przeczytał artykuł o chłopaku, który połamał matce żebra i przypalał ja papierosem i chyba męża wyobraźnia poniosła :-))Toska no pozazdrościłam urlopu...powiedz czy Stasiek dzielnie zniósł konfrontację z obcymi bakteriami? w planach tez miałam wypad do Egiptu ale raczej bez małego bo jednak w Turcji swoje odchorował wiec o Egipcie nawet nie mysle..... tam zemsta faraona dopada nawet każdego dorosłego![]()

Jeszcze na przyglupa wyjde jak mi cos walnie
A historia z kąpiela powalila mnie na lopatki...
Jedz kobitko na dluuuuuuugi seans;-)Tylko co Malgosia bez Ciebie pocznie
A pochwal sie bucikami,ciekawa jestem jakie
I kurka wodna nie wiem czy Amelka mi sie nie przeziebila po tych wiosennych wojażach.Cos z noska wczoraj nam pociekalo i nie zabardzo z apetytem od 2 dni