reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ja tez niezmotoryzowana bede i nie marudze :P
Wyjedziesz dwa dni wczesniej i bedzie git heheh :)))

Esia ma racje czekamy az lista sie zapelni.
To moze Krakow? Hehehe :D
Blizej, co Esik ?:))) ;)

Mam znajomych w Krakowie,napewno znalezli by dla nas jakies tanie,fajne kwatery.

reklama
Wróciłysmy z miasta już dawno a ta moja Zuzka spać cholernik nie chce:no:
popłakuje w łóżeczku z żalem "nie moziem", znaczy się zasnąc nie może....
Chyba się poddam zaraz i ją uwolnię.​

O Boże trzymajcie mnie bo zaraz oszaleje!!!:wściekła/y:
Wojtek drze się w niebo głosy z łóżeczka MAMA AGA MAMA AGA siku, kupę, mama mama tata, mama aga, tata, i drze się i drze:szok::angry:
A ja już jadę na rezerwach wytrzymałości, a mój szanowny M jak zwykle ma to gdzieś:-(
Wczoraj młody chyba ok. 23.00 zasnął, ja przeleżałam z nim chyba 1,5 godziny w sypialni, a on to samo co chwila; siusiu, kupa, piciu, i MAMA AGA:szok:
Qwa myslałam, że wczoraj to już kogoś rozwalę.
Jak Bozię kocham, koniec spania 2,5 h w dzień. Kurde przyrzekam, po godzinie pobudka i niech się dzieje co chce:angry:
Teraz S go wysadza na nocniki, bo mlody sobie kupę wymyslił, i S mi mówi, że właśnie sobie spodenki zasikał-kolejne!
Sory, że tylko o sobie, ale na więcej mnie dziś nie stać:dry:

Szopki pozdrawiają znad moria :-)
Pogoda jak na razie optymalna, zdrówko dopisuje (małż mi poustawiał kręgosłup i jest całkiem znośnie), dzieciaki zadowolone. Tymcik zachłysnął się morskim klimatem i duuużo śpi podczas gdy my plażujemy, Czarek zamiast siedzieć w baseniku lata z ojcem kąpać się w morzu brr...
Buziaczki. Lecę z moim bezalkoholowym na grilla :-)

Ollus - aa to ja myslalam, ze to mowilas o sierpniu czy cos - nie doczytalam... :zawstydzona/y:

Pozny pazdziernik gites, ale podejrzewam w Polsce bedzie lac o tej porze roku,,,

oki - wypowiedzialam sie na zamknietym.
Agik - kochana wspolczuje! lo kuzwa wineczko ci sie jak najbardziej nalezy (tu wchodzi amotka z kieliszkiem wina - musisz sobei jednak ja wyobrazic - bo takowej nie mam:zawstydzona/y::-D) Trzymaj sie i nei daj sie!!!

Esia - worda mam angielskiego - da sie ustawic by poslkie sprawdzal - yba ni ...:-(
To wracajac do tematu pisu pisu - ja lubie byc zajeta, wiec oki - jednak... To fakt moze byc za duzo. Wiecej bede wiedziec po rozmowie w Sierpniu. :sorry2:

W ogole dziewczyny chcialam Wam powiedziec, ze super ze wakacje Wam tak superowo wyszly, ale ja sie ciesze, ze jestescie w domku spowrotem:cool2:hehehe bedzie kto pisal na forum bo pusto bylo.

Ja wam sie natomiast pochwale swoim bardzo madrym wyczynem.
Mama mi powiedziala, ze na wszy dobrze jest glowe plukac octem. Hehehe o szczegoly nie zapytalam tylko siup wylalam na lep prosto z butli pol litra octu, zawinelam w recznik i poszlam spac.
Taaa... trwalej juz nie mam. DziekiBogu wlosy mam...Poki co... Nie komentuje.

Walka z wszami trwa!!! kuzwa tego sie wytepic nie da! Jezeli znacie jakies dobre sposoby prosze podzielcie sie ze mna - bo zawszona chodzic mi sie srednio widzi:szok::szok::szok:

Nio. W ogole to tez padam na ryjek i ostatnio nie wiem jak sie nazywam. Z praca jestem do tylu i nadrobic nei daje rady. \dom zawszony jak juz Wam pisalam i nie mam kiedy nawet doprowadzic wszystkiego do porzadku - aaa no i pralka sie zepsula - jedziemy jutro nowa kupowac:sorry2::baffled:

echh...

aaa jedno co dobre to to, ze moje dziecko sie samo sadza na nocnik. pewnego dnia poszla do szafy sama (moze w zlobku podpatrzyla) wyciagnela nocnik, sciagnela sobei pieluche - dostarczyla mi ja do reki i walnela bez pardonu kupola do nocnika:sorry2:
Zdarza jej sie to sporadycznie - niestety ja teraz sily nie mam by myslec o nocniku, wiec albo sie sama do konca nauczy, albo do podstawowki pojdzie w pieluszce (na to mi wyglada) :-DBo ja na razie passuje z tematem.

Szopka milego plazowania!!!

Anni idz do lekaza,przepisze ci specyfik ktory za pierwszym razem usowa wszy i gnidy!Tak mi kolezanka powiedziala,zaprawiona w bojach z reszta!

Agik,u nas tez byly podobne jazdy z Amelkowym zasypianiem.Poprostu musisz go zlac,nich sie wykrzyczy.Potem spokoj znow bedziesz miala.Jest problem z wolaniem o siku i kupke,oczywiscie nie mozesz tego zignorowac ale jak masz pewnosc ze juz zrobil co trzeba to zlej rowniez.U mnie podzialalo i juz oki...Powodzenia!

Ja sie pochorowalam,katar mega,gardlo boli ale poza tym oki.Zyje:)
Amela jeszcze zdrowa...
POgoda do bani...i co tu robic z dzieciakiem? :/

Piotrek ok, Małgosia maruda na całego ale zdrowotnie też raczej ok, a ja zdycham :dry: Dostałam pierwszej od prawie 3 lat @ i tak mnie sieknęło, że nie wiem jak dzisiaj będzie - ledwo siedzę, nie mówiąc o chodzeniu :dry: Już zapomniałam jakie to "fajne" :baffled: Apap + nospa forte i nie ma efektu :baffled:
Na więcej mnie chwilowo nie stać - muszę pozbierać się do qpy i pomyśleć o spacerze :szok:

Dziewczyny kochane!!!
Mam szafe, i cala chalupe do reorganizacji po tym wszystkim, rozpakowalam sie do nowej szafy, ateraz pakuje wszystko zszafy do walizy :P no dom wariatow, oboje z Kotem jesteśmy absolutnie wykonczeni, a Eryk chyba sie buntuje że chlupa bardziej sie zajmujemy niz nim i sika po wszystkim co 15 minut, i wszystko szczochami smierdzi :dry: no wyjeżdzamy dziś na prawie dwa tyg :) jedziemy na wakacje na wies- net nie budziet :P jak skocze do poznania to moze sie odezwe, co ja mowie tam nawet z zasiegiem cienko :P

To uciekam panienki,
całuje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry