Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pomyślimy, pomyślimy i winny się znajdziena co zwalic mam ta krotka pamiec?

Ospa może dać nawet kilka bąbelków - moja koleżanka tak miała
Myślę, że warto by lekarz obejrzał 
Muszę zacząć energiczniej trenować, bo w październiku albo non stop będę pijana, albo o suchym pysku 

Co do fotelików, to wszystko zależy czy będziecie dużo jeździli - jeśli tak, to warto wydać więcej na lepszy (np. Maxi Cosi). My mamy Mutsy Play (rozkłada się na płasko i to jego wielki plus), ale właśnie kupiliśmy Maxi Cosi Tobi, bo Młodą szlag trafiał i już się jej nie dało utrzymac tyłem 

I usnęła dopiero o 9
A w nocy wrzask o 3 nie wiadomo o co, za to Piotrek krzyczał i stękał do północy
Ło matko... Chyba mu włączę probiotyki, bo od 2 tyg załatwia się kasztanami w 5 turach a śliwek nie chce jeść
Macie jakieś inne pomysły...?
Bidulka Zu. Ja bym odstawila je zaraz teraz i zobaczyla cio dalej. 
heehhe a ja do pracy, wiec duzo nei pisze - milego dzionka wszystkim Duzym i Malym ;-)
i jest spokój
co prawda 6 dnia miałam kryzys i mu kazałam wyprać osrane gaciory (prał sam, w misce) i chyba był to moment przełomowy ;-)
ja też chcę taką!
Pisz co u lekarza...
Uwielbiam oglądać wózeczki, foteliki i inne bajery. Czasem w sklepie zatrzymuję sie przy gondolkach, a maż krzyczy że już sie taki nie przyda
Zacznę wrzucać śmietanę gdzie się da i może namówię go na jogurt...
Bagatelka 3h, ledwo na oczy widzę
I już następne się suszy... Syzyf przy gospodyni domowej wysiada 

)

Wszyscy chodziliśmy jak wycieruchy, więc przerzuciłam się na prasowanie podczas zdejmowania z suszarki, tylko przez te upały nieco zaniedbałam i zebrały mi się 4 pralki
Jak lecę po jednej, to da się przeżyć, ale jak się nagromadzi 

szczególnie dlatego uwielbiam grilla, bo wtedy M się wszystkim zajmuje :-)
ale właśnie skończyłam ;-):-)
jupi