Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, oraz taniec kowbojski. Ale dzieci miały radochę. Muszę pozgrywać, bo Tomek trochę filmów nakręcił.
Można powiedzieć, że pasztet mojej Babuni "poszedł" w świat i zostanie przez niego na wieczność utrwalona.
Ja to pamiętam, że od dziecka zawsze czekałam na jakąś okazję żeby Babcia go upiekła i potem mogłam nic innego nie jeść. No a teraz sama robię...
Straszne jak dziecko coś boli a nie ma się wpływu na to.:-(Dziś rano pogoniłam Tomka po apteki po Linomag i Clotrimazol na wsiaki słuczaj. I posmarowałam na grubo, a Babci kazałam odstawić chusteczki i przemywać pupę wodą.:-(Mam nadzieję że pomoże.:-(

Tak bym chciala ulepic z kundzikiem balwana a tu dupa,ciagle deszcz.Wczoraj poprószylo sniegu przez 5 minut
i to by bylo chyba na tyle tej zimy
Choc moj brat mieszka pod londynem i mowil mi ze u nich sypie.
Ech ...ja juz swietami zyje;-)
Kupilam wszystko to co Wam wkleilam na swiatecznych prezentach,tylko okazalo sie ze tego zestawu figurek moglam nie kupowac bo cos zle poczytalam i myslalam ze w tej swinkopeppowej szkole sa tylko ławki i pani nauczycielka a okazalo sie ze sa wszystkie figurki
Wiec mamy podwojny zestaw.
Ja zabieram sie za Dzadugkowy pasztet we wtorek bo so swiat juz by go nie bylo;-)A z jedzeniem sniadan u nas tak samo.Zawsze bez chlebka,czy to parowki czy jajo.Choc ostatnio zajada serki homogenizowane.Wyjatek robi chlebek z nutella
?

Jaka zdolna bestia.
Wiec przepraszam.
(bo i tak zawsze bylo latanie i szukanie kibelka)

Wypadek był na obwodnicy więc to mogł byc ktoś jadący z Wągrowca do Poznania. Nie wiem nic więcej niż piszą w necie 

dwie godziny na dworze 

I takim sposobem sprzatam tylko w niedziele a w tygodniu zajmuje sie szafkami i wszelkimi sprawami z nimi zwiazanymi,siedze w biurze-dupke plaszcze.