Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

). Oboje czujemy się świetnie i od wczoraj jesteśmy już w domu.
Chyba bardziej był smutny że zostawia brata, bo obściskiwał go aż małemu oczy na wierzch wychodziły.
zaglądam, ale jakoś nie piszę 
zostały nam dwa tygodnie na skończenie remontu
walczymy, ale czy zdążymy nie wiem (wszystko przez ten mój pobyt w szpitalu :-()
Albert przez dwa tygodnie przybrał tylko 250g, ale na następnym ważeniu okazało się, że prawie 300g przez tydzień
(najprawdopodobniej waga szpitalna waży inaczej niż u nas w przychodni) no i martwię się, bo mały sinieje wokół ust :-( pediatra uspokaja, że nie mam się martwic, bo niby w serduszku nic nie słychac, ale ja i tak zapisałam go do kardiologa i zrobimy echo żeby miec spokojne sumienie, no ale musimy czekac do końca lutego
dodam, że oczywiście wizyta prywatna 

)
dobrze, że Jacek ma ferie ;-)

przeogromne gratkiCześć Babole,
melduję, iż rozdwojona jestem. Seba przyszedł na świat w poniedziałek. Poród nawet w miarę ok w prównaniu z pierszym. Poszło szybko, ale przy parciu, kiedy już czyłam główkę w kanale rodnym, miałam moment załamania i chciałam, żeby Seba wracał do brzucha (bez kitu tak mówiłam położnej, skladając nogi). Oboje czujemy się świetnie i od wczoraj jesteśmy już w domu.
Jak ogarnę chaos to wrzucę zdjęcie na zamknięty
Całuję mocno!!!

Dorotka! Moje gratulacje zafasolowania!