elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Hej dziewczynki!!!
Ja tylko na chwilke.Amelka bedzie pol roku na lekach:-(
Poczytam,nadrobie i sie odezwe
Ja tylko na chwilke.Amelka bedzie pol roku na lekach:-(
Poczytam,nadrobie i sie odezwe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

myślałam, że u mamy jak będę to mi się uda, ale w studio, które sobie upatrzyłam, robią małe za min 100euro i trzeba pół roku czekać. poczekać to ja raczej mogę, ale w Polsce chyba troszkę taniej mi wyjdzie
muszę połazić i popytać

taka zima jak dziś to niech sobie będzie;-) ale ogólnie to lepiej niech ona sobie już pójdzie

Staś od wczoraj u dziadków, wszystkim tłumaczy, że mama musi leżeć bo pójdzie do szpitala
W piątek przyniósł do sypialni chyba wszystkie zabawki ze swojego pokoju i bawiliśmy się na łóżku. A wczoraj i dzisiaj przeleżałam cały dzień oglądając tv i czytajac - rewelacja
No ale we wtorek mogłabym usłyszeć, że moge już wstawać

;-)
taaa, wyrodna matka ze mnie, zupę z torebki dziecku serwuję
i to w niedzielę
;-)) Michał układa puzzle, a ja chyba kawki się napiję, bo siły mi uszły, więc chwilka relaksu się przyda;-)
Trzeba obserwować...
Kiedyś jeździliśmy "rekreacyjnie", tzn. wolno i ostrożnie ;-)

Na pewno Malutka szybko dojdzie do siebie! 

Ja już wtedy byłam o krok od wyprowadzki ;-)
Ostatnio rozmawiałam o tym z szefową naszego żłobka i właśnie mnie uświadomiła ;-) Tak więc, to może być całkiem niezły pomysł, na pewno lepszy niż wożenie do innej dzielnicy 

Od Małgosi słychac co jakiś czas zduszone jęki
Od Piotrusia natomiast donośne "mamo mamOOOO tato tatOOOO"
Chwila relaksu dla nas. Buehehehehe...
i czasem nam życie ratują
nie, nie dał się namówić, przyjął tylko do wiadomości, że mi bije do reszty;-)

co do przedszkoli, to własnie czytałam opinie o tych naszych i są naprawdę dobre. A nt tego prywatnego nie moge nic znaleźć