reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Toska ja juz tez teraz codziennie zagladam zobaczyc czy to JUZ :-D:-D

Co do fotelikow to ja zawsze wole zainwestwac ,ale czasami najlepszy fotelik nie wystarczy...... :(

reklama
toska trzymaj do 29. 04- to noc czarownic- mój Kot się wtedy urodził :)
Dzagud ja mam objawy zupełnie inne wiec związków zTwoim cholerstwem się wypieram- i tak Twoje bakterie/ wirusy zostały sierotami ... buuu ;)
mi co raz lepiej :-D:tak: także nawet nie ruszyła mnie specjalnie wiadomość że ten gość u którego bokiem dorabiałam zamyka firmę :( i teraz serio mam ciśnienie na robotę.

Hej babeczki.
Toska-Ciotki tu umieraja z ciekawosci a junior sobie nic z tego nie robi ;-)

A z tymi fotelikami to masakra jakas. My wlasnie dokupilismy drugi fotelik, zeby maz mogl zawozic niunie do przedszkola. A ja wczoraj dostalam telefon ze szpitala ze sa zainteresowani przyjeciem mnie na internship. hehe, no jak nie bylo to nie bylo, a teraz zaczynaja sie odywac. Przyznam sie ze mialam chrapke, zeby zobaczyc jak wyglada praca w szpitalu (oni tu maja stanowisko tzw. clinical pharmacist) no ale jak juz zaczelam w tej jednej to chyba nie bede po 3 dniach zmieniac, bo to jakies wariactwo. Moze za kilka miesiecy jak juz sie nasyce ta apteka to pojde gdzies indziej zeby miec wieksze doswiadczenie i pojecie co i jak. Chyba kryzys po malu mija, coraz wiecej sie pojawia mozliwosci.
A Alusia dzis dala nam pospac, poszla sie bawic, jak podnioslam leb i spytalam co robi to mi powieziala: "ukladam ukladanke dla mamusi" no i tym zdaniem mnie wyrwala z lozka :-) jakie to slodkie, wczoraj dostalam prace, ktora w przedszkolu robila i oczywiscie "to dla Ciebie lobilam mamusia". Normalnie moj malutki kwiatuszek, coreczka mamusi hehe.

Milego weekendu! U nas slonce swieci, chyba na jakas wycieczke sie wybierzemy, moze rowerami.

mi się wydawało, że dzisiaj miało być w Uwadze:dry:
ale ja nie oglądałam ....

w brzuchu mam dyskotekę:baffled::-D

co do tych fotelikow to slyszalam o tym
my amy maxi cosi,teraz juz rodi ,i w tym fotelik trzymany jest z dzieckiem przez same samochodowe pasy,polecam naprawde

a co do tej dyskoteki to moge sobie tylko przy mojej mini dyskotece,Twoja maxi;-):-D

Masakra! jak na to patrze to dochodzę do wniosku, ze najbezpieczniejsze są pasy samochodowe a nie fotelikowe

no ale to dopiero w tym ostatnim foteliku,dwa pierwsze niestety nie

Izka teraz jestes rozchwytywana;-):tak:

milego wieczoru

Bry,
Wpadam na chwilkę po grillowym szaleństwie. Działo się oj działo... Maks ledwo na oczy patrzył już o 17, tak go kuzynostwo wymęczyło :D Hurra może pośpimy jutro dłużej.

Sorga, ja też już powoli się za pracą rozglądam... heh, ale mnie się nawet fajnie siedzi z dzieciakami w domu i przez to motywacja słaba.

Co do fotelików, to ja mam kiddy life plus i jestem zadowolona. Zapięcie jest w pasy samochodowe i w ogóle ten foteli miał bardzo wysokie noty na crash testach. Ile w tym prawdy a ile marketingu, wolę nie wiedzieć, bo i tak się nie dowiem. Tak po prawdzie to nawet najlepsze fotele nie zapewnią100% bezpieczeństwa, nie ma cudów. A Uwaga i inne tego typu programy, kochają straszyć i nakręcać sensację.

Toska, jutro ładny dzień na rodzenie :). Ja też celowałam z Bastkiem w ten sam dzień miesiąca (tygodnia też by się zgodził), co Maks, ale niestety mieliśmy obsuwkę i wyszło dzień później.

Dorotka, calusy w brzucho!

hello,

melduję się tylko,

spędzilismy cały dzień poza domem, spacer, plac zabaw, restauracja ( Stasiek nauczył się jeść pałeczkami:tak: ), znajomi, trochę się zmęczyłam:-p

Jutro odstawiamy Staśka do rodziców i działamy;-), popołudniu mam się pokazać położnej i postanowiłam, że usłyszę od niej: " Pani Aniu, no to rodzimy":tak: Dobry plan, nie?:-D

miłego wieczoru:-)

nauczył się jeść pałeczkami:tak: ), znajomi, trochę się zmęczyłam:-p[/FONT]

Jutro odstawiamy Staśka do rodziców i działamy;-), popołudniu mam się pokazać położnej i postanowiłam, że usłyszę od niej: " Pani Aniu, no to rodzimy":tak: Dobry plan, nie?:-D

miłego wieczoru:-)

no dobry
to rychlego rozpakowania

Toska-Ty uwazaj bo zadzwonie i nie ma to tamto,od razu do szpitala,lepiej sie spakuj:-D
Blanes-grillik hmmmm....Nie robie jutro obiadu,bedzie grill:-)

Wiecie co my mamy fotelik maxi cosi tobi.Wyglada na solidny ale tyz szczerze powiem nie wiem jak stoi w testach,mamy jeszcze stargo britaxa ale to awaryjny(czytaj uzywamy go teraz)W poniedzialek jedziemy z reklamacja bo pekl nam klips od zapinania pasow.I kurcze troche sie boje bo to juz drugi raz.Kilka miesiecy temu stalo sie dolkadnie to samo i nie wiem czy babki wsklepie nie pomysla ze zrobilismy to specjalnie zeby nowy dostac.No jak nie beda skiełczec to chcialabym wymienic na jakis inny bo ten klips to pewnie wada tego modelu,ale jakos wydalawo mi sie takie solidne,jakprobowalam szarpac to nawet nie drgnelo w zadna strone i sama juz nie wiem co zrobic.Na co zwracacie uwage???Dajta znac prosze przed poniedzialkiem ;-)

reklama
Elmaluszku to zycze udanej eklamacji fotelika

dziewczyny ma pytanie,bo ma dostep do miejsca ,z racji tego ze jestem moderatorem na wrzesniowkach ,czy mam tam napisac i poprosic odpowiednie osoby o nadanie Dzagud statusu moderatora czerwiec 2007
jesli tak to napiszcie
im szybciej to sie wyjasni tym lepiej

a i Dzagudku przeczytaj mój ostatni wpis na zamknietym o forum

milej niedzieli

Do góry