Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mamuśki, co z Wami??? Tak Wam się spieszy żeby się z Dzidziami spotkać?;-) Dziewuszki, leżcie i odpoczywajcie. W końcu musicie wytrzymać jeszcze parę tygodni chociaż!!! Trzymajcie się mocno!!! Całuję.
Dorotka super! Ja tez zawsze sie boje ze z malej zrobi sie maly .
Szopka trzymaj sie "zwarcie"
A ja cos w nieciekawym humorze jestem, moja kumpela dostala nowa prace i nie ze jej zazdroszcze czy cos ale ona wszystkim dupe caluje i potem jej sie tak udaje i juz zaczynam sie na to wkurzac. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi....
Asylan piekna ta karteczka...Corcie masz przesliczna...Juz nie moge sie doczekac kiedy ja nede mojej spinki i gumeczki we wlosy zakladac...Narazie robie przymiarkiw sklepie ale na jej piorka to zadna spinka sie nie trzyma
Dziewczynki znowu mnie nie było-znów kłopoty z internetem:-( ale juz wróciłam na dobre i jak tylko będę miała czas to będę pisać. Wiem już że mój smyk jest chłopcem, powoli robię zakupy dla Maluszka i wkrótce się nimi Wam pochwalę-a teraz WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY-SMACZNEGO JAJECZKA I NIEZBYT MOKREGO DYNGUSA-żeby się nie rozchorować!