Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Efilo, tobie nie może być głupio. Aż miło przeczytać, że przynajmniej niektóre z nas mają dosłownie wszystko ok
.
Nie wiem jak Szopka, Gosia i Pycia ale ja zamierzam być twardzielką i nie poddam się bez walki hihihihi. A moja Ola ostatnio wyprawia już tak harce, że czasem aż syczę z bólu. Ale przynajmniej wiem, że tam jest
.
Dziś np. postanowiła przemieścić się cała na lewą stronę brzucha i teraz on trochę śmiesznie wygląda - taki krzywy;-) . I jeszcze wkłada mi nóżki pod żebra. Nie wiem za co się tak znęca nade mną, agentka jedna
))
.Nie wiem jak Szopka, Gosia i Pycia ale ja zamierzam być twardzielką i nie poddam się bez walki hihihihi. A moja Ola ostatnio wyprawia już tak harce, że czasem aż syczę z bólu. Ale przynajmniej wiem, że tam jest
.Dziś np. postanowiła przemieścić się cała na lewą stronę brzucha i teraz on trochę śmiesznie wygląda - taki krzywy;-) . I jeszcze wkłada mi nóżki pod żebra. Nie wiem za co się tak znęca nade mną, agentka jedna

:-(. Za to jak robiłam badanie "sikane" po obiedzie, to mi wyszło, że moja Mała jest głodna, bo cukru w moczu niet, za to amoniaku i owszem. Gosia, czy Ty też masz te paski na mocz?
ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze