E
efilo
Gość
Esiu
to fatalnie że się tak posypało. Niestety tak zazwyczaj bywa że jak zgrasz kilka ekip to zawsze któraś zawali. Nic się nie da sensownie zaplanować bo wszędzie trzeba mieć czas na obsuwy czasowe
Wiem że teraz Cię to nie pocieszy, ale za niedługo będziesz się z tych przebojów śmiała i opowiadała je jako angdoty.
A teraz się nie denerwuj!! Tylko pomyśl sobie jak super będzie w nowym mieszkanku z dzidzią.
to fatalnie że się tak posypało. Niestety tak zazwyczaj bywa że jak zgrasz kilka ekip to zawsze któraś zawali. Nic się nie da sensownie zaplanować bo wszędzie trzeba mieć czas na obsuwy czasowe

Wiem że teraz Cię to nie pocieszy, ale za niedługo będziesz się z tych przebojów śmiała i opowiadała je jako angdoty.
A teraz się nie denerwuj!! Tylko pomyśl sobie jak super będzie w nowym mieszkanku z dzidzią.
wszystkiego naj dla synka:-)
mam czekać do piątku i jak się wcześniej nic nie będzie działo, to jadę na ktg i zobaczymy co dalej
Myślałam że ich pozabijam. Szwagier mógł tylko w weekendy a Mężowi po pracy samemu się nie chciało. Do tego jak się zeszli wreszcie, to porobili pół godziny, papierosek, piwko, znowu 15 minut roboty, papierosek, obiadek, znowu 10 minut, papierosek, program w TV i tak na okrągło. No i żyliśmy w takim syfie. W końcu im w pewnym momencie powiedziałam, że jak mi w ten weekend nie skończą łazienki to ich pozabijam i jako kobieta ciężarna, która od 2 miesięcy nie może się normalnie umyć zostanę ułaskawiona. No i wtedy dopiero skończyli. ;-)
.