Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Pycia to gratuluję, dobrze że z Dawidkiem już jest ok i jesteście razem w domku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A, to w Polsce ten staż? Bo ja się już pogubiłamZ tym karmieniem to jest tak, niby sa przepisy wprowadzone przez kaczynskich zapewniajace matce godzine przerwy na karmienie, a tu pani w dziekanacie (uczelnia jest "organizatorem" stazu) powiedziala, ze ma byc osiem godzin pracy i nie moge opuscic placowki w tym czasie, a dziecko moze mi ktos podrzucic do apteki a ja sobie w kacie przycupne i nakarmie...rece opadaja.

Przywykłam do przestrzeni, do życia tylko z futrami i "ciasno" mi było
Ale też szybko przeszło. Natomiast tego witania się po niewidzeniu nie da się z niczym porównać 

dziewczynki, 3mam kciuki, żeby czas wam szybko zleciał

:-)