Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wrrrrrr ale jestem zła 
a ZUS niech sobie wymaga, czego chce, ty masz prawo do zwolnienia (no, nie wiem, jak to jest po terminie). ja mam teraz rehabilitacyjne, więc to jeszcze inna sytuacja (i dzięki temu, że decyzja dotarła dopiero teraz, brak wypłaty za połowę maja, mają mi wypłacić dopiero na koniec czerwca
)
przynajmniej na razie...
), potem na kurs po przychodniach i lekarzach, a potem do ZUSu. I wtedy by może przestali pieprzyć 
Przepraszam że to sugeruję, jeśli jesteś przeciwna - no ale tak mi przyszło do głowy.
Pytałam mojego o zwolnienie ze szpitala - powiedział że cyt. "szpital nie wystawi bo nie od tego jest" (to się zastanawiam skąd ma się L4 po zabiegach - idiotyzm, bo przecież właśnie ze szpitala
). Powiedział też że "zus nie zgadza się na zwolnienie po PTP" ale jak zaczęłam się burzyć, że pozabijam to powiedział że on mi w razie czego wystawi. No ale u mnie jest inna sytuacja - bo zus nie zna PTP, bo nie jestem na zasiłku tylko na zwykłym L4. 

może w miesiąc coś mi się rozjaśni. jakoś w liceum nie było kłopotów
:-