Ja też po wizycie, wszystko ok niunia też do najmniejszych nie należy, ale nie dowiedziałam się ile dokładnie waży, wiem tylko że główka ma prawie 10 cm, i FL (wiecie co to znaczy?) 7 cm. Do konca tygodnia mam brac Fenoterol i Isoptin, na koniec mnie położna pocieszyła że dziewczynki często sie przenasza
, no super jestem prawie pewna że bedę lipcówką
.
, no super jestem prawie pewna że bedę lipcówką
.
- dowód szlenstwa. załatwiałam zus, skarbówke i bank, potem zrobilam obiad i poleciałam piechota przez las na porodówkę do koleżnaki co urodziła dziś o 15:30 synka ( a termina miała na 20 czerwca ). W międzyczasie 3 razy wlazłam na 7 pietro i... zmachana jestem, że ledwie na oczy widze, a skurczy brak
ehh, wrzuciłaym na luz ale nie moge- niby nic mi sie nie chce, ale wszystko musi być zrobione, nie moge patrzeć na niedomknięta szfkę, naczynia w zlewie... ale żeby pościelic ziomalowi, jakoś się zebrać nie mogę 
.
Esia ja tak mam odkąd mi pozwolili wstac z łóżka hehehee z przerwami, dzien roboty- dzień lenia- dzien roboty- dzień lenia... jeszcze tak troche pociagne w te upały, a wróce do wagi przedciążowej
i co ja mu moge?