Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Tylko czasem w nocy po karmieniu jak jeszcze "smeci" to wtedy jej go podam i chwilke musze przytrzymac bo inaczej jej wypada. Ona jeszcze tak nie umie ssac. Za to piersi ssa pieknie. W dzien smoczka nie daje bo nie mam takiej potrzeby. Jednak w szpitalu mi jeszcze lekarka mowila ze jak dziecko za dlugo siedzi przy piersi i juz na koncu nie pije tylko udaje ze tak powiem to znaczy ze traktuje cyca jak smoka i trzeba oduczac tego. Zatem ja na twoim miejscu jak maly jest juz objedzony to odlozyla bym go do lozeczka czy gdzie tam go kladziesz i sprobowala dac smoka. Jak juz pisalam czasem dziecko musi sie nauczyc bo na poczatku nie umie go ssac ale jak zalapie to moze to ci ulatwi zycie.
najgorsze jest właśnie to, że on nie bardzo chce sam spać. czasem zdarza się, że karmię go na leżąco i przysnę
i jak się obudzę to on sobie śpi smacznie i koło mnie mógłby pewnie spać ile wlezie, ale jak tylko ląduje u siebie, zaczyna się bunt
może się nauczy egzystencji bez smoka i spać w łóżeczku, nie bardzo chcę go uczyć "innego" ssania
.