reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

dopóki nie usiądzie sam, odpada siedzenie
No ale przecież samodzielne siadanie to bardzo trudna dla malucha umiejętność - często dziecko najpierw raczkuje, a dopiero potem siada (bywa że i podciąga się do wstawania przed siadaniem). Chyba jednak można chwilę wcześniej posadzić malucha... Czytałam, że spacerówkę można podnieść o 30' od "na płask" po ukończeniu 6 m-cy. No ale wiadomo - co innego jeżdżenie po wykrotach, co innego posiedzenie w łóżeczku usłanym poduszkami. Chyba ;-)

Dołączamy do basenomaniaków :-) Pierwsze zajęcia w niedzielę :-) Jednak się zdecydowaliśmy - i będziemy chodzić razem z Madzią i Dzagud! :-)

reklama
Jejku, gdzie sie kobitki podzialyscie???

Powiem Wam jedno:-) Strasznie wkurza mnie ta reklama z psem na bb. Bo ile razy uspie Misie i wchodze na forum to ten pies szczeka i ja budzi:wściekła/y: Nie da sie tego wylaczyc?:wściekła/y:
Teraz sciszylam glosniki ale lubie sobie sluchac muzyki na kompie a tu dupa. No zwariowac z ta reklama mozna:no:

Ja się melduję :-).
Nie mam żadnej reklamy z psem :dull:, ale czasem mam colgate z taką durną babą i też muszę uważać, żeby Masa tym badziewiem nie obudzić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:-) a colgate i panią doktor miałaś? Ja mam mozille firefoxa, a ty?
Co porabia Michalinka, mój Maks właśnie śpiewa na macie :-D, nie wiem czy długo pogadamy :-D:-D:-D.

Czesc dziewczyny!U mnie colgate i jak ta dentystke spotkam na miescie to ja palne eheheh :)

My po 2 szczepieniu,na razie ok ,mala szczebiota sobie.Samo szczepienie suuuper ,raz zakwilila co mnie baardzo zdziwilo bo z mojej to istna histeryczka!

Pozdrawiam!

hehe...nie mam colgate:-D przegladarka safarii:cool: zaraz przerzuce sie na firefox zeby zobaczyc co trace;-)

Michalinka spi w foteliku samochodowym obok mnie:tak:

Witaj Olla, hehehe ja bym Panią doktor chętnie pozdrowiła hawaiskim powitaniem (czyt. środkowym palcem), a Amelka postanowiła zostać twardą sztuką :-D.

Fantazja ja nie mam pewności czy ty od razu poznasz panią doktor, ona ma swoje pory w których nawiedza biedne forumowiczki :-D.

reklama
Do góry