reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ja też mam reklame colgate i czasami lotto ale to już bez głosu na szczęście.
Ollu my też dzis na szczepieniu byłysmy i niunia bardzo dzielna była. Na 3 wkłucia tylko przy jednym płakała więc na prawdę super. teraz troszke popłakiwała więc dałam jej czopek przeciwbólowy i jest ok juz sie bawi ulubioną zabawką.:tak:
Anni a jak u Ciebie bez męzusia dajesz radę?
Mój pojutrze przyjeżdza:-D.

reklama
Czesc Dziewczynki u nas tragedia:sick: - mieszkanie wyglada jak po wojnie, ja wyjezdzam w piatek i polowa jeszcze nie popakowana... Mala poprostu nie wytrzymuje beze mnie przy swoim boku i drze sie jakby ja kto ze skory obdzieral jak znikne jej z widoku, wiec nie moge duzo w domu zrobic. Jeszcze w dodatku przestalo jej sie podobac spanie w ciagu dnia - no makabra... Poza tym szukamy mieszkanaia i pracy na necie w tym samym czasie...Jestem padnieta...

Kotek kochana - wiesz co czuje jakby go nie bylo wieki. Dzien, dwa oki - nawet fajnie mi bylo...teraz straszzznie mi sie z nim teskni. No podziwiam was dziewczyny ze tak dlugo wytrzymujecie. Nie mowic o tym ze z mala sama ...no coz...ciezko.
No to super ze twoj ukochany przyjezdza...na jak dlugo?

Anni bidulko współczuję. Szczególnie ze nie masz jak sie spakowac a mała nie chce spać. A mężus jakoś niedługo wraca nie? buziaki dla Ciebie i Suri.
Mój przyjeżdza na 10 dni, potem w listopadzie na weekend przyleci no i juz w grudniu po nas :-D. Wiesz można sie przyzwyczaić do rozłąki, moja siostra nie widzi męża od 6 do 10 miesięcy zalezy jak mu kontrakt wypadnie, albo czasem sam przedłuża żeby byc potem w święta.Ale tyle czasu to ja bym nie chciała czekac, wiec pocieszam się że i tak źle nie mam ;-).

Mój pojutrze przyjeżdza:-D.
Super!!!

Dziewczyny, kolejne wieści z GIF - cytuję:
Główny Inspektor Farmaceutyczny wstrzymał obrót trzema seriami szczepionki dziecięcej INFANRIX IPV + Hib. Wstrzymane w obrocie serie to A20CA365A, A20CA315E oraz A20CA334B.

Oczywiście, szczepionka którą mamy w lodówce (czeka na szczepienie) pochodzi z pierwszej z tych serii... :baffled:

Piotruś też już zaliczył jedną ze wstrzymanych serii :baffled: Problem dotyczy tego, że zawiesina się nie rozpuszcza - pocieszam się, że pielęgniarka przygotowująca szczepionkę na pewno takie coś by zauważyła. Na innym forum dostałam info, że lekarz dopytany o to (dziecko też dostało jedną z tych serii) uspokajał, że nie ma to znaczenia dla skuteczności samej szczepionki.

Komplikacją na jaką się natknęłam był ponadnormalny obrzęk w miejscu wkłucia. I tyle.
A jesteś pewna nr serii? Bo napisałaś inny niż te z GIF...

reklama
To z przejęcia pomyliłam ostatnią literę, ma być E a nie C, czyli to jest ta druga z wymienionych. Esia dzięki, już mnie to trochę uspokoiło, a poza tym Maks był szczepiony dwa tygodnie temu, jakby się maiło coś stać to by chyba już było zauważalne (oby, nie działo się coś bezobjawowego). I tak dzwonię jutro do przychodni.

Do góry