reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Szopka no nareszcie! Strasznie długie mieliście te wakacje - udane chociaż? :-);-) Super że już jesteś :tak:

Kachasek obawiam się, że to nie kwestia materaca, tylko "magia łóżka rodziców" :baffled: Te nasze bąble wszystko już kumają i kombinują nieźle - widzę po Piotrusiu. Dzisiaj dał czadu jak dawno nie dał... Ani razu nie zasnął w łóżeczku - każdorazowo wył ponad godzinę (uspokajałam, wyjmowałam, układałam z powrotem) aż wył już z głodu - i usypiał przy cycu. Teraz wyje usypiany na noc. Nic go nie boli - po prostu ma inną koncepcję usypiania :sick:

reklama
Szopka
ale nas podpuszczasz :-D Oczywiscie że tak! :-)

A z tą gorączką to na dwoje babka wrozyla. Trzydniowka to troche wczesnie. Zabki wywoluja goraczke, nawet wyzsza, ale zazwyczaj trwa dluzej.

A tak w ogole to u nas wczoraj imprezka byla wiec stawiam (co prawda troszke spoznionego) szampanka za zdrowie jubilatki :-D
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

Kachasek dziękuję :zawstydzona/y:;-)

Zosiu żyj nam sto lat

A ja też postawię zaległego szampana z okzaji imienin Maksia ;-)
(Zapomniałam wcześniej, bo ostatnio to taka roztrzepana jestem, że chcę coś napisać, a potem zapominam i na końcu już nie wiem czy to napisałam czy tylko chciałam napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

Zdrowie Zosi i Maksia!

Bardzo przydał mi się ten wyjazd, bo czas szybciutko płynął i nie tęskniłam tak bardzo za mężem jak by to pewnie w domu było. Wypoczęłam super no i po mamusinych obiadkach przybyło mi 2 kg :zawstydzona/y: Czarek też śpiochem był strasznym ale widocznie nie wpoczął dobrze bo wczoraj i dziś śpi prawie cały dzień :-D

reklama
Kachasek dziękuję :zawstydzona/y:;-)

Zosiu żyj nam sto lat

A ja też postawię zaległego szampana z okzaji imienin Maksia ;-)
(Zapomniałam wcześniej, bo ostatnio to taka roztrzepana jestem, że chcę coś napisać, a potem zapominam i na końcu już nie wiem czy to napisałam czy tylko chciałam napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

Zdrowko Zosi i Maksa:-):-):-):-)

Do góry