reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Już są z powrotem
Esia, ani mi sie waz tykać pandy!! Moja ulubiona!! :-D

Zosia nasza Kochana Kruszynka dała nam dzisiaj pospać do 10. Co prawda pobudka o 7 ale po krotkiej zabawie stwierdzila ze spi dalej :-)

Esia panda jest świetna !
Przez tę zmianę czasu Franek mi się popsuł, najpierw wstał przed kurami, a później nie chciał w dzien spać:-( Specjalnie, nie przestawiałam zegarków, żeby się nie zoriewntował, chyba usłyszał w radio ;-)

Isztar, ja się boję, że mi dziecko do spania będzie się wybierać nie o 18, a o 17!!! Jak tu go przetrzymać do 19???

Esia, widzę, że panda na miejscu :-), jakbyś chciała sobie zmienić zwierza w awatarze to mam takiego pająka ;-)

Załączniki

• image001.gif
    image001.gif
    106,4 KB · Wyświetleń: 47
No a mnie niestety dopadła forumowa zmora - mój komp się psiuje. Na szczęście planujemy zakup nowego, bo ten grat to się nawet do renowacji nie nadaje. Ale jeszcze z jakieś 2-3 tygodnie musimy się męczyć. No i efekt jest taki, że na otwarcie każdej strony muszę czekać jakieś 5 minut, a często mi wychodzi, że nie może znaleźć strony. Wrrr. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam już dość tego wraka.

A co do snu maluchów, to ja nawet nie liczę na jakieś regularne spanie teraz. Magda świruje równo przez te zęby i w ogóle nie wiem czego się mogę spodziewać.

Blanes mnie się często zdarza przetrzymywać pół godziny, gdy czekam na męża. Muszę wtedy na maxa zabawiać Frania, zwiedzamy wszystkie kąty, latamy samolotem. W efekcie mały przetrzymany, a mamie ręce odpadają ;-)

reklama
Michał przetrzymany (żeby mi ręce nie zwiędły to w chuście), zasypiał, ale jak go odłożyłam to się obudził i chwilkę jeszcze porozrabiał. ok 19tej kąpanie, karmienie, krzyki... ale od ok 20 minut śpi cichutko:tak: oby jak najdłużej:cool:

Do góry