reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Buziaki dla Madzi!!!

Toska
o takich przygotowaniach do porodu to jeszcze nie słyszałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Najbardziej z przepisu Efilo podoba mi się gliniana makutra :-) nie mam pojęcia co to jest i gdzie to można kupić :zawstydzona/y:
Dziś kupiliśmy piękne świąteczne foremki i przyprawy, więc jutro szykuje się piernikowy dzień. Mam pytanie do doświadczonych w pieczeniu pierników - kiedy ozdabiacie? Można zaraz po upieczeniu czy trzeba odczekać parę dni?

reklama
a i mialam Was sie zapytac czy wasze dzieciątka jak trzymacie je na rekach przodem do was tez tak strasznie zaczynaja Was sciskac za nos i policzki i poznawac raczkami Wasze twarze,bo mnie od tego poznawania to lzy juz pare razy pociekly:-D

szopka
makutra to taka gliniana miska ktora w srodku ma wypukle cienkie paseczki i łatwo sie o nie rozciera grudki itp. Nie mam - musi mi wystarczyc zwykla miska.

ja nie ozdabiam

a i mialam Was sie zapytac czy wasze dzieciątka jak trzymacie je na rekach przodem do was tez tak strasznie zaczynaja Was sciskac za nos i policzki i poznawac raczkami Wasze twarze,bo mnie od tego poznawania to lzy juz pare razy pociekly:-D

oj tak, tak...
ale u nas te łzy to raczej z bólu pociekły:-) jak Staś złapie, to :szok::szok::szok:
(jeżeli chodzi o ochronę włosów, zastanawiam się, czy nie chodzić w czepku na basen:-D)

Emmila z nowym dywanem też bywają kłopoty - u mnie sypał drań sierścią przez dwa miesiące :baffled:, skoczyło się sypanie kiedy go uprałam, ale teraz leży zwinięty za kanapą bo jest jasny i codziennie musiałabym go odkurzać. :dry:

Efilo ja bym uprała raz z detergentami a drugi raz bez.

reklama
Do góry