reklama
kachasek
matka-wariatka :)
ja w zasazdie to mogłabym mieszkać w muzeum albo super galerii ;-) mój mąż nie bardzo to rozumie, ale teraz nie wytrzymałam i wysłałam mu mms'a ze zdjęciem i o dziwo napisał mi, że jest piękny i bardzo mu się podoba
:-)
Dzagud ja sobie teraz tłumaczę, że to nie wydatek na tydzień, tylko na lata, a mieszkanko będzie dużo przytulniejsze (w końcu kredyt mamy na 25 lat, a spłacony dopiero rok i jakoś musimy mieszkać
)

Dzagud ja sobie teraz tłumaczę, że to nie wydatek na tydzień, tylko na lata, a mieszkanko będzie dużo przytulniejsze (w końcu kredyt mamy na 25 lat, a spłacony dopiero rok i jakoś musimy mieszkać

asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
kachasek ja moze za sztuka nie szaleje ale sliczny ten obraz czy raczej 5 - normalnie tez tak reaguje jak Twoj mezus ale tym razem go popieram - super!!!!!!!!
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Kachasek-ja tez sie dopisze, nie jestem znawca ale bardzo ladne te obrazy i nie masz czego zalowac, jak Ty jestes happy to Twoj dzidzius tez :-)
asylan
aha jolka wiem co przezywasz z uczniami ufff jak ja sie ciesze ze juz nie ucze - choc czasem mi brakuje.....
dzagud to samo u mnie. wczoraj na pytanie czy moze zlozymy lozeczko (nie wiem czemu ale jakos mi sie spieszy z przygotowaniami ostatnio) to nie bo jest 'zmeczony' ale jakby cos dla siebie mial zrobic.......... to od razu hyhy a ja tez sie od razu wkurzam a potem se mowie 'i po co ja sie denerwuje???' a on tylko 'ale o co Ci chodzi?? jeszcze 6 tygodni........ luzzzzz' taaaa pewnie'
dzagud to samo u mnie. wczoraj na pytanie czy moze zlozymy lozeczko (nie wiem czemu ale jakos mi sie spieszy z przygotowaniami ostatnio) to nie bo jest 'zmeczony' ale jakby cos dla siebie mial zrobic.......... to od razu hyhy a ja tez sie od razu wkurzam a potem se mowie 'i po co ja sie denerwuje???' a on tylko 'ale o co Ci chodzi?? jeszcze 6 tygodni........ luzzzzz' taaaa pewnie'
jolka111
Kachasek jakie to śliczne
A jak ładnie by wyglądało u mnie w salonie
Ale ja też jestem taka, że na siebie zawsze mi żal pieniędzy, mimo, że popołudniami sobie dorabiam i są to tylko moje pieniądze, to i tak zawsze kupuję coś dla domu albo dla dzieci
Nawet mój M ostatnio stwierdził, że przesadzam i do kupna sukienki prawie mnie zmusił, bo mi było żal pieniędzy
;-)

A jak ładnie by wyglądało u mnie w salonie

Ale ja też jestem taka, że na siebie zawsze mi żal pieniędzy, mimo, że popołudniami sobie dorabiam i są to tylko moje pieniądze, to i tak zawsze kupuję coś dla domu albo dla dzieci

Nawet mój M ostatnio stwierdził, że przesadzam i do kupna sukienki prawie mnie zmusił, bo mi było żal pieniędzy

dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Kachasku sliczne te obrazy i wcale nie miej wyrzutow sumienia---to Twoj prezent urodzinowy wkoncu

anni
Fanka BB :)
dziewczyny ja zaczynam miec ten sam syndrom - a kiedys taki samolub bylam no

- kurcze ciekawe czy nasi faceci tez taki maja ;-) (chyba nie) tzn. Kupuje dla malej a samej tyle rzeczy mi brakuje, szczegolnie ze po przeprowadzce do PL nie mam wiele
aaa no i widzialam takie super adidasy _ Skechers - szaleje za ta firma - w Pl ich nie ma
(Izka I Monia bedziecie wiedzialy o ktora firme mi chodzi... )a mi sie nowe adidasy prosza ze hoho, i co? dostalam od mamy kase i ...kupilam Mojemu koszule (bo chce by ladnie wygladal w pracy) no i Malenstwu jakies rzeczy...a na butki na razie patrze i ... marze. A to one:

SKECHERS Official Shoe Store - Women's SKECHERS Sport: Energy 2 - Recruits
i te:
SKECHERS Official Shoe Store - Women's SKECHERS Sport: Bedrocks - Rubble

aaa no i widzialam takie super adidasy _ Skechers - szaleje za ta firma - w Pl ich nie ma

SKECHERS Official Shoe Store - Women's SKECHERS Sport: Energy 2 - Recruits
i te:
SKECHERS Official Shoe Store - Women's SKECHERS Sport: Bedrocks - Rubble
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Anni to musisz koniecznie kupic:-):-)
ja tez mam cholerne wyrzuty sumienia jak cos kupuje,ale w koncu pracuje i mnie od czasu do czasu tez cos sie nalezy,dlatego w niedziele bylismy z malzem w m1,on kupil sobie spodnie i bluze a ja dwie bluzki----taka mala rzecz a cieszy
ja tez mam cholerne wyrzuty sumienia jak cos kupuje,ale w koncu pracuje i mnie od czasu do czasu tez cos sie nalezy,dlatego w niedziele bylismy z malzem w m1,on kupil sobie spodnie i bluze a ja dwie bluzki----taka mala rzecz a cieszy
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Wiecie co moja siostra powiedziała mi, że jeszcze długo dlugo po porodzie jak tylko sobie coś kupiła to miała wyrzuty i zawsze kupowała również coś dla synka. On ma juz prawie 6 lat, ale do tej pory jak kupi sobie coś to jemu również. A ja tak się zastanawiam czy nasi mężowie tez tak mają?