reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Acchh Kachasku i nawet w Rzeszowie jest!!! Kurcze - zaraz sprawdze co i jak;-) mam nadzieje ze nie bedzie duzej roznicy w cenie!!!:-):-):-)

polecam te butki straszliwie...od lat je nosze i sa bardzo wytrzymale!

Dziewczyny czy wam też sie dzisiaj tak dzień dłuży, bo mi strasznie. Pogoda nieciekawa, dopiero niedawno wyszło słonko, ale mi się nie chce juz nigdzie ruszyć i tak oto przeleżakowałam dzisiejszy dzień. Oby w te kolejne wolne dni pogoda dopisała bo chyba sie ocielę ufff...
Swoją drogą tak dawno nie było mnie w Polsce jak był majowy weekend, a teraz gdy jestem wcale mnie on nie cieszy, pewnie dlatego że spędzam go bez mężusia :-(.

Sorga witam -całuski ,mnie narazie szpital ominal,tez zre leki-trzymajmy sie ,moja połozna obstawia najpózniej 24.05 juz trzese porami

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia:). Gosiu tobie tez wytrwałości życzę:-)
Ja dziś zaliczyłam kolejna koszmarna noc, bolące plecy:sick: , bolący napinający się brzucho:-( , około setki wizyt w kiblu :baffled: i niezaspokojona suchość w ustach:dry: ... tak sie żle czułam że byłam przekonana że rodze ale nie miałam siły się tym przejąć hehehe,

reklama
Kotek nie martw sie Twoj Mazus bedzie z Toba raz dwa:tak::tak::tak:

A jesli chodzi o dlugasne dni to czasem tak mam - hehehe nawet wzielam sie za szycie poscieli dla malej bo nie mam z soba co zrobic czasem ;-)
a nie raz to nawet nie wiem kiedy czas przeleci...

Ale wiesz... czekanie ma swoje uroki - bo zastanie nam wynagrodzone niebawem (nooo nie mowiac ze nie bedziemy miec wtedy juz przez troche lat za duzo wolnego czasu ;-) ) noo iii zawsze jest to nasze forum i dzieki panu Bogu za internet:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry