reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Szopka trzymajcie się z mężem, współczuję. Moja babcia zmarła mniej więcej kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży i pomyślałam wtedy że ktoś musi umrzeć, aby ktos inny mógł sie urodzić:-( .

Anni dziękuje za miłe słowa:tak: .

Ja miałam dziś ciąg dalszy wpychających się mocherów. Już myslałam że wyjdę z siebie, ale na szczęście pani sprzedawczyni powiedziała że ja to właściwie powinnam bez kolejki, a na pewno mam pierwszeństwo, ale niestety ludzie już tacy są. I że wie cos o tym bo sama niedawno urodziła. A pani mocherek tłumaczyła się ze nie widziała brzucha, no pewnie jest taki maleńki że go nie widać:wściekła/y: .
Od razu mi sie lepiej zrobiło, że przynajmniej takie młode osoby jeszcze myślą;-) .

reklama
co do terminow porodów to u mnie szans nie widze na wczesniejsze rozwiazanie,ba boje sie zebym w lipcu nie urodzila dopiero
a co do Was kobitki,do 37 tc i mozecie sie rozpakowywac---po prostu majowe czerwcowki bedziecie:tak::tak::-):-)

Dorotka mi sie też wydaje ze będę lipcówką:-D .

Tak a propo wiecie jak w jednym poście można zacytować kilka różnych postów? Jakoś nie mogę do tego dojść, próbowałam przez multi cytat, ale to nie to:no: .

Szopka:-( moje kondolencje!!
Monika ja relaniu zre od 25tc bo mam skurcze,a teraz po przygodach domowych dawka 5mg.,ale od wczoraj biore tylko na noc,a wdzionek leze

A olla kuruj sie kochana... babcine sposoby typu cytryna, czosnek chyba najlepsze w naszym wypadku...aaa ja jak bylam chora to moje malenstwo tez sie nie za bardzo ruszalo...:-(ale potem nadrobilo z nawiazka:tak:

Anni, nie śmiej się ze mnie :tak: , ja po prostu rozpaczliwie potrzebuje się wyspać :-D :tak: ;-) .
Od prawie dwóch miesięcy śpię maksymalnie 5 godzin, a to dla mnie za mało. Wyjątkiem były dwa dni po wyjściu ze szpitala, bo spałam jak zabita. Ale to było miesiąc temu :szok:

No tak - to wspolczuje...hehe ja tez bym z desperacji szukala jakiego kolwiek wyjscia chyba. Hmm moze cos hemopatycznego ci pomoze (zapytaj lekarza) bo relanium na 100% na recepte:tak:

szopka przykro mi bardzo i dołączam sie do kondolencji

dziewczyny wróciłam od gina i... mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie z czercóweczek;-) mam się szykować na 20go maja:szok: umówiłam się na wizytę na 21go, ale powiedział, że to tylko tak w razie czego, jakbyśmy się jednak w szpitalu nie spotkali. normalnie jestem w szoku, jak pomyślę, że to 2,5 tyg:szok: powiedział, że dziecko juz jest duże i bez problemu w zasadzie mogłabym rodzić nawet za tydzień, jak tylko się zacznie 9 m-c, ale ten 20 wydaje mu się bardzo prawdopodobny

reklama
Do góry