Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
słuchajcie, jakiś dzień dobroci dla ciężarnych dzisiaj, czy jak?![]()
.
. Chyba że poszłabym z moją siostrą ona wszystkich sądem straszy albo Urzędem Skarbowym
, ostatnio postraszyła szewca
.dołączam się do dorotkowego szczęścia, w tym urzędzie jak czekałam, aż babka załatwi sprawę, facet ok 40tki nie ustąpił mi miejsca, a mocher takDorotka Ty to chyba szczęście masz ogromne że mocher Ci miejsca ustapił tylko pogratulować![]()

Tak mnie wku....rzył, że mam ochotę go pogryźć. W sobotę robiliśmy przemeblowanie i w wyniku nowego ustawienia - jedynego zresztą możliwego żebyśmy się pomieścili - jest to że regał z TV jest na przeciwnej ścianie niż kontakty. Do tego kabel od kablówki też nie sięga do TV. I tak podłącza nas od soboty. Miał to zrobić ostatecznie dziś, ale po obiedzie musiał "odpocząć", potem włączył sobie film na DVD, na którym zasypiał twierdząc cały czas że ogląda. W końcu się wkurzyłam i mu nagadałam, więc łaskawie się ruszył z kwaśną miną i jeszcze z pretensją że wcześniej go nie pogoniłam, bo cieciu za 5 minut zamyka piwnice - a mówiłam mu pół godziny wcześniej która godzina. Poszedł, a teraz wrócił i stwierdził, że kablówki nie będzie, bo ktoś kabel podprowadził z piwnicy. A jutro będzie program który będzie chciał obejrzeć to będzie latał jak wściekły i kombinował żeby podłączyć. Jeszcze chwila i go zabiję!Ale się uśmiałam w niebogłosynie taki mocher straszny jak go maluja :-)
, od razu mi sie humorek poprawił, do mnie dziś się jeden mocherek usmiechnął, ale ja nie odwzajemniłam usmiechu bo do śmiechu mi nie było:-( , zato teraz jest;-) .
.