reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kurcze, a ja mam właśnie jakieś dziwne wyrzuty sumienia, bo właśnie na allegro kupiłam sobie prezent urodzinowy - upragniony od roku (pozbierałam kasę od mamy, jej przyjaciela i od męża) i wydałam dość dużą kasę, a mogłam coś kupić do pokoiku małego:unsure: mam teraz mieszane uczucia:sick:

reklama
kachasku przestan przeciez tobie tez cos sie nalezy biorac pod uwage ze tak dlugo o tym marzylas a kasa na cos do pokoiku niuni tez sie znajdzie :-)

Kachasek, bardzo dobrze zrobiłaś! Dzidzia jest dla nas teraz najważniejsza, ale jak Mama jest zadowolona i szczęśliwa to Maleństwo też. Przecież nie wydałaś pieniędzy "ogólnych" czy przeznaczonych dla dziecka, tylko te, które dostałaś na urodziny dla siebie. Do tego kupiłaś jak mówisz coś o czym marzyłaś, to ciesz się tym i nie miej wyrzutów sumienia. Dla Dzieciątka wydałaś już kupę kasy i mnóstwo jeszcze wydasz, a Tobie też coś się należy od życia!

A co do liczenia do 10 czy 100, to stosuję tę metodę już dawno, bo bym mu się chyba do gardła rzuciła. Moją wadą jest to, że jestem niecierpliwa i lubię mieć wszystko na "już". I w niedzielę z rana, zamiast odpocząć po całym dniu roboty, to ja mimo ciąży zapierniczałam, żeby porządek był. Ja zasuwałam a mój Mąż w tym czasie spał w wannie, żeby wygrzać obolałe mięśnie. A dziś nie miał tylko podłączyć tę cholerną kablówkę! Teraz siedzi w pokoju Teściowej i tam sobie ogląda film który go interesuje bo Teściowa już śpi, ale jak będzie coś dla niego, czego Matka mu obejrzeć nie da, to będzie latał żeby podłączyć kabel jak najszybciej i będzie wkurzony na wszystkich jak mu coś nie wyjdzie. Teraz wpadł zapytać czy się obraziłam o to że kabel ukradli. No nic nie rozumie ten dziad!

mój nie rozumie z kolei czemu czepiam się o bałagan w piwnicy. a gdzie ja do cholery mam wynieść rzeczy, które mi zagracają mieszkanie, a wyrzucić ich nie mogę?
eh te chłopy...
dzięki za te słowa, mąż mi właśnie to samo napisał (jest w pracy), że coś mi się należy (poprzedni prezent na urodzinki - dostaję na raty- wydałam własnie na dzidzię)
a jestem tak zadowolona z prezentu, że się wam pochwalę:
oto_mój_malusi_taniutki_prezencik :happy: teraz tylko czeman na przesyłkę i efekt na ścianie koloru soczysta morela:tak:

Kachasku ja również ostatnio sobie nic nie kupuję, a jak juz kupię nawet drobiazg to też mam wyrzuty. Myślę że niepotrzebnie, przecież większośc dla dzidzi już masz, a tak jak pisze Dzagud to były pieniadze na Twoje urodziny i Tobie tez się coś od życia należy :=).

Kachasek, to jest śliczne!!! Nawet nie wiedziałam że takie rzeczy są! No i tak do końca to wcale nie jest tylko dla Ciebie, w końcu wszyscy będą tym oczy cieszyć! Kurczę, ja na razie nic nie robię w chałupie, bo albo nam się uda zamienić, albo póki co wykupimy to mieszkanie. Ale póki decyzja nie jest podjęta to nic nie robimy. Ale jak już coś będzie wiadomo, to ja też takie coś sobie zafunduję! I wcale nie jest aż takie drogie!

Dzagud, Kotek dziękuję wam bardzo:tak: w zasadzie cena minimalna była 249 ale pani się zgodziła na 220 i wystawiła jeszcze raz, jak nie dałam rady tyle zalicytować. w zasadzie to chciałam tryptyk, ale jak za tą samą cenę można mieć 5cio częściowy...;-) :-)

reklama
Do góry