reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hello dziewczyny:)
Melduje sie znowu i mam nadzieje że na dłużej. Jak prawdopodobnie pisała wam dorotka pojechalam do szpitala z bólami krzyżowymi. Wczoraj mnie wypuscili i nie kazal;i wracac az zaczna sie bóle co 15 minut- czyli na poród. Pobyt w szpitalu nic miłego:dry: w tej chwili jestem na lekach i leże w domciu. mam nadzieje że u was oki i dzidzi slicznie rosna:)
Buziaki

reklama
Witaj Sorga. Ja też mam nadzieje że do porodu juz do szpitala nie pojedziesz. A te bóle krzyżowe miałaś mocne? Tak pytam bo ja też czasami takie miewam i zastanawiam się czy nie skontrolować tego. Leż teraz spokojnie i odpoczywaj, buziaki.

ja wiem czy mocne:confused: , po prostu było to co innego niz do tej pory i dołączyły do tego strasznie bolesne (nie mogłam sie przez chwile wyprostować) dwa ruchy jelit i nie wiedziałam co sie dzieje, zadzwonilam do lekarki i kazała jechać do szpitala, smopoczucie tez mialam okropne- sapałam jak parowóz.
Co do leków to biore cordafen 3x2, nospa 3x1 oraz witaminy i magnez i aspargin.

Sorga, ja też brałam No-spę i Cordafen. Jak się czujesz po tym cordafenie? Ja miałam straszne napady gorąca i nogi robiły mi się takie mocno czerwone ok. 20 min po wzięciu. To podobno efekt uboczny, ale jak wychodziłam ze szpitala to mój gin powiedział, żebym w miarę możliwości zmniejszała dawkę.
A jak twoja szyjka - skróciła się? :szok:

Ciekawe która z nas szybciej się "rozpakuje" :confused: - ja czy ty? Wiadomo, oby jak najdłużej, ale ja już trochę sobie "nadziei" narobiłam, że wcześniej urodzę (choć może to głupie) :sick:

Moniko ja od czasu do czasu,po dawce, mam kołatania serca ale nieczesto, goraco po cordafenie to jest nic jak goraco jest po tych kroplówkach na rozpedzenie skurczy, dwa dni na nich leżałam i całe łóżko przepociłam...Widze ze cztery dni róznicy między nami do terminu, ale stawiam że to ja pierwsza urodze:) tak że załapie się jeszcze na Byka:p

reklama
Do góry