reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
A ja chorusia :sick:noc jak z koszmaru .Katar gigant,kicham i popuszczam...w nocy nie dobieglam do kibelka i sie posiusialam:sick::sick::sick: troszke...chodze z podkladem poporodowym (podpasek nie posiadam ) Mam nadzieje ze malutka dobrze sie czuje bo jakas taka cichutka,nie bryka tak aktywnie jak zawsze:-(

Oleńko,bidulko, a do lekarza poszłaś? Nie dziwne że maleńka nie bryka, jak mama ma złe samopoczucie to dzidzi też :( Nic się nie przejmuj popuszczaniem, wiem że to nic przyjemnego ale cóż, nie poradzisz. Trzymaj się i dbaj o waszą dwójkę.

Dziekuje Sorga za slowa otuchy...u lekarza nie bylam ,ale ide dzis do poloznej to zapytam o rade. No bo na katar to specjalnie lekarstw nie ma prawda?
Ojjj umieram ...:sick::-(

Witajcie dziewczynki,
miałam się już nigdzie daleko z domu nie ruszać ale coś mnie skłoniło by odwiedzić teściów i dziadków mojego M. bo przez te moje skurcze widzieliśmy się jeszcze w styczniu. I pojechaliśmy, wczoraj wieczorkiem wróciliśmy z powrotem do domu, a w nocy nam dziadunio zmarł, normalnie jakby tylko czekał na mojego M. ...:-:)-:)-(

Bardzo mi przykro Szopka...trzymajcie sie cieplutko...
Ja mialam podobna sytuacje z moja babunia,lezalam w tedy w szpitalu i dostalam przepustke na dzien bo wiedzialam ze babusia slabiutka ...w tym samym dniu,po pozegnaniu babcia umarla...spokojniutko,czekala na mnie ...

I tak sie zycie toczy...jedno zycie sie konczy a drugie zaczyna...ciesze sie z tego daru ze to ja moge dac to zycie ...

co do terminow porodów to u mnie szans nie widze na wczesniejsze rozwiazanie,ba boje sie zebym w lipcu nie urodzila dopiero
a co do Was kobitki,do 37 tc i mozecie sie rozpakowywac---po prostu majowe czerwcowki bedziecie:tak::tak::-):-)

reklama
Szopka, wyrazy współczucia :sick:

Olla, bidulko, kuruj się i wracaj do zdrowia

Jola, a relanium to baby w ciąży mogą brać?? Ja też chce, buuuuuu. Marzę o tym, żeby przed porodem choć jedną noc przespać normalnie, bo zwariować można :baffled:

Do góry