reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Meżuś własnie wyjechał, spędziliśmy razem 3 tygodnie, ale tym razem nie zamierzam beczeć, przyjedzie teraz w październiku, na pewno szybciutko czas zleci i znowu będziemy razem.
Sorga ponadrabiałas dzisiaj, super dzięki Tobie forum dzis nie zdechło ;-).

reklama
Anni wracamy razem do Niemiec po Nowym Roku, chociaż ja kombinuje czy już w październiku nie wyjechać, tylko nie chcę niuni tak ciągnąć w te i z powrotem na święta, a poza tym jeszcze mieszanko mąż musi dla nas poszukać , bo do tej pory mieszkalismy z tesciową iszwagrem i nie było wesoło, a znając życie troszke to potrwa.
Anni poradzisz sobie na pewno a te 10 dni to zleci Ci jakby to był 1 dzień. Ja sama jestem w szoku jak szybko mi czas leci, myslalam ze dzis bede smutna itd. ale nie mialam czasu o tym mysleć bo niunia daje mi tyle radości.

Anni-10 dni to nic, ja bede sama przez 6 miesiecy w Polsce (ja w PL a maz w US) tzn. wlasciwie to kombinujemy i jest coraz lepiej bo maz bedzie do mnie przylatywal co 2 miesiac na 3 tygodnie takze wlasciwie bede 2x 2 miesiace sama :-( Boje sie jak cholera no ale bede miala cala rodzinke do pomocy :-) Czyli wlasciwie mam podobnie do Kotka.

No dziewczynki macie racje - 10 dni to pestka przy was...
dam rade! Poza tym rozlaka od czasu do czasu nie zaszkodzi- mysle:-p
wy tez trzymajcie sie dzielnie!!!

Kotek
- powodzenia z szukaniem mieszkanka. :tak:
My planujemy znalesc wlasnie mieszkanko w te 10 dni hehehe mam nadzieje ze sie uda bo ja mam juz bilety z datami kupione. Znaczy moj wyjezdza wczesniej znajduje mieszkanko my dojezdzamy hehehe zobaczymy jak damy rade w tak krotkim czasie.

Mam pytanie do was dziewczynki - czy wasze pociechy maja podbnie?
Tzn. Moja mala terrorystka - zaczyna chyba coraz lepiej widziec i tak ja wszystko dookla kreci, ze za cholere nie chce spac. Tylko obraca glowka w lewo w prawo az sie boje ze sobie szyje skreci.... I jaki bunt jak ja chce polozyc do lozeczka - matko.:szok:
A ledwo widzi na oczy - i pyskuje przy tym nie milosiernie. Wrzeszczy, krzyczy dokazuje potem dopiero placz - no i nos mama ja caly czas- wedy zadowolona sie smieje pelna gemba - mi rece odpadaja... Prawie zero snu bylo wczoraj.
Tak mi dala w tylek wczoraj, ze az porzucialam dom hehehe - poszlam na basen sie zregenerowac....jakuzzi - hmmm dooobrze bylo.
:-)
Ale co bedzie dzis? az sie boje myslec - choc na szczescie padla i spi - po...nocnym ogladaniu swiata.
o wlasnie sie budzi :szok:

reklama
Anni-moja ma dokladnie tak samo-mala terorystka nachmiast sie budzi i buntuje jak ja do lozeczka odstawiam, tylko na rekach i glowa na wszystkie strony swiata :-) MMMM jakuzzi-fajnie masz :-) Ja wczoraj pojechalam na ciuszki :-) A mezulek siedzial z niunia w domu takze tez sie zrelaksowalam troszke :-) A ile szmatek przywiozlam, hehe :-)

Do góry