reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No dziewczyny to wy niezłe laski jesteście :-D mi to tylko odwrotne sytuacje się zdarzają :zawstydzona/y: Już dwa razy zostałam mamusią mojego brata :wściekła/y::angry:

reklama
Czesc kobitki. Troche mnie nie bylo wiec wszystkiego nie nadrobie. Wkleilam za to nowe zdjecia Misi na zamknietym;)
Ide czytac co u Was:-p

Witam
Narazie stworzylam galerie u siebie - pare fotek z brzuszka. Milo powspominac.
Skomplikowane to forum, a u mnie z mysleniem nie za dobrze. Mam wrazenie, ze mimo, ze coreczka w nocy spi to ja i tak jestem jakby w polsnie, slysze jej kazde jekniecie, ssanie kciuka itd, a spi w swoim pokoju. A potem jestem taka zakrecona.

Milo jak Cie ktos odmlodzi, ja ostatnio zostalam zaproszona na kasting dla modelek dla fryzjerow - w wieku 15-22, ale mam "tylko" 27. Ale o dowod gdy kupuje alkohol (kiedy to bylo) tez ptali.

My samolotem bedziemy leciec za miesiac - juz sie boje co to bedzie, Amelka wcale nie spi w samochodzie.

Oleola to my niealeko siebie mieszkamy...ja z Doncaster :))) i me dziecie tez Amelka a ja Ola hehe...
Ciebie o dowod pytaja a mnie miejsca w autobusie ustepuja ...co za ironia losu:-)

Dziewczyny buziaki ode mnie i od Amelki(rozwrzeszczanej:-D)

dziecię mi się naprawiło aż za bardzo:szok: ponieważ jestem po zabiegu kolejnego palucha (u drugiej nogi) i nie bardzo mogę chodzić, a o kulach nie potrafie nosić dziecka na rękach chciałam położyć Michała spać do siebie do łóżka. a tu dupa:baffled: zasnął dopiero w łóżeczku:szok: trudno, jakoś w nocy do niego wstanę, a potem zostawię u siebie

:-:)-:)-:)-(....ależ mi Was brak......:-:)-:)-:)-(

Melduję się, że żyję, wróciłam do pracy, brak mi czasu, żeby pobyć na forum.....:-(

Zuzia ma się dobrze (dziekujemy wszystkim cioteczkom za życzenia na 5 miesiąc :tak:), jest w ciągu dnia z Babcią - i chyba zniosła naszą (moją i jej) rozłąkę nie najgorzej (serce mi z radości pęka jak wracam do domu i widzę jej uśmiechy na mój widok !!!
.......:sad::sad: z żalu za to mi serducho pęka jak rano muszę wyjść...... )

Jestem z Wami myślami :tak:
Buziaki
p040.gif

Luka głowa do góry, cieszę się, że jest wszystko dobrze:tak:
jolka - taaa :tak: z usypianiem w dzień jest jeszcze kiepsko, bo trzeba go ponosić i poprzytulać przed spaniem żeby się wyciszył, ale śpi w łóżeczku (staram się go odkładać jak jeszcze nie śpi) przytulony do osiołka (kwadrat z materiału z główką na środku), w sumie osiołek zakrywa buźkę
wczoraj i dzić zrobił sobie po dwie drzemki ok godziny:szok: on się nie naprawił, on się udoskonalił:-D

Kotek zdjęcie Laury boskie, jakbyś szukała porządnego zięcia to ja mam w domu małego pudziana;-)
Isztar nie ma sprawy, jakoś tak wyszło że moja Laurka jeszcze kawalera nie znalazła:-D:rofl2:.

dziewczyny powiedzcie ile wasze pociechy spią w ciagu dnia ? bo mój bombelek maximum 1,5 h czy to nie za mało
Nuna

Nuna moja Laura mi bardzo ładnie spi w ciągu dnia, wychodzi razem około 5 godzin. Najpierw od 10 lub 11 śpi 4 godziny (na spacerze lub przy otwartym oknie), potem około 16 lub 17 śpi od 40 do 60 minut. Ale myśle ze jezeli Twój synek przesypia 1,5 h i nie marudzi to znaczy że tyle mu wystarcza i nie masz się czym martwić:tak:.

Witam wszystkie czerwcowe mamy.

Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkolu :zawstydzona/y: Z kilkoma osobami znamy sie juz z innego forum. Teraz bede podczytywac na "dwa fronty". Pozdrawiam
Oleola witaj serdecznie:-). Co do suwaczka tu masz instrukcje wklejania:
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/

reklama
Witaj Oleola.:-):-):-)
Ja też jestem nowa. Nie mam nawet czasu wstawić suwaczka :zawstydzona/y:- 3 dni nie było mnie na forum, a dziewczyny znów naprodukowały aż 5 stron.:szok::szok::szok: Chciałam dziś popracować nad suwaczkiem, ale jak zaczęłam nadrabiać zaległości w czytaniu to już mi się odechciało.:wściekła/y: Chyba poproszę męża, bo jemu to zajmie chwilę a ja chyba bym musiała spędzić pół nocy (jestem antytalencie komputerowe).:no:

Do góry