reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witaj Oleola. Fajnie, że tutaj jesteś. Dziewczyny tutaj są świetne!
Musicie wiedzieć, że Oleola to specjalistka od planu dnia naszych maluszków. Mój Franio nie spał w dzień w ogóle, czasami zasnął przy cycu, a dzieki podpowiedziom są teraz trzy drzemki w ciągu dnia i wychodzi tego razem 6 godzin :-)

reklama
Ejo wszystkim Mamunom, starym i nowym :-).
Wiedziałam, że mnie chwilę nie będzie a nie będę mogła się odgrzebać w postach :angry::-D.
My z Maksiem wczoraj zafundowaliśmy sobie nową fryzurę, baj baj irokezie od teraz mamy ślicznego jeża na głowie (zdjęcia zamieszczę jutro :tak:). Z nowości u nas, to oprócz zmiany image'u, Maks je od wczoraj w wysokim krzesełku, w foteliku nie sposób go w normalnej pozycji utrzymać :-(. Generalnie zmiana wyszła na plus, bo je szybciej i jakoś mniej się brudzi :tak:.
I jeszcze na koniec, dziś na basenie moje dzieciątko pływało przyklejone do piankowego makaronu, SAMO!!!! Było super, kuper unosił jak do delfina, hehehe :-D:-D:-D

Ok, idę nadrabiać, nie wiem czy na pisanie starczy mi energii. Buźkiiiii :*

Musicie wiedzieć, że Oleola to specjalistka od planu dnia naszych maluszków. Mój Franio nie spał w dzień w ogóle, czasami zasnął przy cycu, a dzieki podpowiedziom są teraz trzy drzemki w ciągu dnia i wychodzi tego razem 6 godzin :-)

Oleola, czekam więc z niecierpliwością na Twoje podpowiedzi:tak::-)
(dodam, że mój Staś śpi w ciągu dnia 1,5, a ostatnio nawet w nocy postanowił skrócić swój sen:-()

Blanes, Maks siedzi już sam?
Pytam, ponieważ zastanawiam się, od kiedy można sadzać malucha w krzesełku.
Czekam na zdjęcie nowej fryzury:-)

A propos zdjęć, dopiero teraz dopatrzyłam się linków na strony z fotkami Waszych maluchów. Słodziaki:tak::-):-)

Ja też chętnie się dowiem co to za sposób, czekam z niecierpliwością.

Blanes taki maluch a już faclifting przechodzi, no, no:-);-):-);-).Też chętnie zobaczę zdjęcia.

reklama
Do góry