Witajcie kochane!
Mam nadzieję, że nie zapomnialyście o mnie...tak dawno mnie nie było... I wybaczcie ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić.
Dorotko brawo dla córci...była bardzo dzielna!!
U nas pomalutku. Maluszek jak zwykle badzo grzeczny...tylko chyba ząbki...bo coą coraz bardziej marudny. Święta przetrwaliśmy...i dopiero przed chwilkę pojechali od nas goście
A po odwiedzinach Mikołaja musieliśmy od rodziców dwoma autami wracać, bo zabawki Jakuba się nie zmieściły... Oj mamy w domu istny sklep z zabawkami 
Ja tez jestem happy, bo zakupilismy sobie sofę narożną (jutro będzie), komodę i stolik pod tv
Ot bez wiekszego wymyślania co na prezenty
Chociaż takich dużych nie planowaliśmy...to chyba na pięć lat z góry 
Jakub 23 grudnia skończył pół roczku...więc mam już mężczyznę w domku... Pięknie sam siedzi!!
No ale co ja tam będe się rozpisywać...
Jednym słowem...WRÓCIŁAM hihihi
Mam nadzieję, że nie zapomnialyście o mnie...tak dawno mnie nie było... I wybaczcie ale nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić.
Dorotko brawo dla córci...była bardzo dzielna!!
U nas pomalutku. Maluszek jak zwykle badzo grzeczny...tylko chyba ząbki...bo coą coraz bardziej marudny. Święta przetrwaliśmy...i dopiero przed chwilkę pojechali od nas goście
Ja tez jestem happy, bo zakupilismy sobie sofę narożną (jutro będzie), komodę i stolik pod tv
Jakub 23 grudnia skończył pół roczku...więc mam już mężczyznę w domku... Pięknie sam siedzi!!
No ale co ja tam będe się rozpisywać...
Jednym słowem...WRÓCIŁAM hihihi