reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Hej obżartuchy!
Wpadam na chwilkę, bo wiem że się martwicie i w ogóle..... :-D Zmykam też od razu, bo padam, trzy godziny u fryzjera, następne trzy w galerii, i jeszcze te pi... korki w całym mieście. Śpię na stojąco. Całuję mocno, postaram się zaglądnąć przed nowym rokiem.

Weronika na swoją pierwszą gwiazdkę (miała 9 miesięcy) dostała od mojego Chrzestnego... leżącego tygrysa. Bydle ma chyba z 1,5 metra długości i można go dosiadać jak konia.
Popłakałam się... :-D:-D:-D A tego Chrzestnego to chyba kopnęłabym w głowę, albo stwierdziła, że stajnię dla bydlaka właśnie otwieram u niego w domu :-D Mam nadzieję, że Piotruś nic takiego nie dostanie... :dry:

dorotka kciukasy za jutro odpalone! :tak:

jolka znaleźliście nianię? Napisz coś więcej :tak:

Blanes no młotka nie mam!!! Współczuję Ci gorąco trzech godzin u fryzjera! (tu kiwam pałą z 10-cm odrostami) Jak Ty, Bidulko, dałaś radę??? I jeszcze tyle godzin łażenia po sklepach... No masakra...
e055.gif

s075.gif

;-)

Hej dziewczynki
Melduję że żyję. Zosia takie postępy zrobiła w święta że do tej pory nie możemy się z wrażenia pozbierać. :-D

Dorotko - trzymam kciuki

Rysko - gratuluje ziarenka ryżu. U bliźniaczki ani śladu :baffled:

Blanes - grzecznie z Twojej strony że dbasz o nasz stan psychiki i się pojawiasz ale nie znikaj tak szybko. No i koniecznie zaglądnij jeszcze w tym roku :-)

Jola - jak to U niani?

Dzagud - u mnie wprost przeciwnie. Skubana jak tylko widzi obiektyw to zaraz strzela jakąś przebojową minę.

Ginger - dzięki za życzonka. Wracaj już do wrocka.
A swoją drogą na tym zdjęciu komunijnym która to Ty?

Iszatr - czekam z niecierpliwościa na zdjecia i z 3w1 i w pozycji 'kolankowo-łokciowej' ;-)

Esia - było aż tak źle??

Isztar ja się nie objadałam ;-) mi wystarczyło samo patrzenie :tak: i dzięki temu nic nie przytyłam :-D

Blanes chyba nie wątpisz, że się martwiłyśmy ;-) w końcu ja czekam na kolejną bibę :-D

Esia ja to miałam zaklepaną nianię jak Maksio był jeszcze w brzuchu :-D:tak: Nie jest to profesjonalna niania, ale koleżanka mojej mamy :tak: ma dwójkę dorosłych dzieci (studentów) i mogę jej zaufać :-) Dziś zaliczył u niani spanie, jedzenie i zabawę i wyglądał na zadowolonego :-D Wyszłam od niej spokojniejsza o mój powrót do pracy ;-)

Efilo U niani, bo Maksio będzie jeździł do niej :tak: Niania mieszka ok 100m od mojej pracy, więc będę mogła wyskoczyć na południowe karmienie :-) ominie mnie walka z laktatorem :-D No i będę go zabierała jak będę szła do pracy i odbierała w drodze z pracy :-)

hejka
strasznie dziekuje za cieple slowa:tak::tak::tak:
i prosze o trzymanie kciukow jutro o 8.30:tak::tak::tak:
jak bedziemy juz w domku po wszystkim to sie odezwe:tak::tak::tak:

kolorowych snow:-)

Jolu
no to super układ. U mnie niestety laktator to konieczność. Praca w mieście obok. Co w GOPie właściwie można przyjąć że prawie jak w innej dzielnicy :-D

reklama
Esia - było aż tak źle??
streszczając - rodzinka Małża jest tak popieprzona, że Wigilijny barszcz to przy nich budyń :dry: Rośnie nasza pewność, że Młody będzie ich widywał WYŁĄCZNIE w naszej obecności. Tylko Świąt szkoda...

jolka taki układ jest najlepszy - masz blisko świetną opiekę nad Małym - no super! :tak:

dorotka czekamy na dobre wieści! :tak:

Młody zaliczył już 3 pobudki... Śpi niespokojnie, macha łapkami i pochlipuje przez sen :-( Mam nadzieję, że nie zaraził się ode mnie i Małża (jego walnęło w Wigilię, mnie od wczoraj boli gardło).

Do góry