Iszatr
Fanka BB :)
Dorotka trzymamy kciukihejka
dzwonilam do okulistki,jutro na 8.30 jedziemy do szpitala na sadowanie kanalika lzowego
trzyzmajcie kciuki![]()

Co takie pustki - juz po swietach, odchodzic od stołów ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dorotka trzymamy kciukihejka
dzwonilam do okulistki,jutro na 8.30 jedziemy do szpitala na sadowanie kanalika lzowego
trzyzmajcie kciuki![]()

Zmykam też od razu, bo padam, trzy godziny u fryzjera, następne trzy w galerii, i jeszcze te pi... korki w całym mieście. Śpię na stojąco. Całuję mocno, postaram się zaglądnąć przed nowym rokiem.Popłakałam się...Weronika na swoją pierwszą gwiazdkę (miała 9 miesięcy) dostała od mojego Chrzestnego... leżącego tygrysa. Bydle ma chyba z 1,5 metra długości i można go dosiadać jak konia.

A tego Chrzestnego to chyba kopnęłabym w głowę, albo stwierdziła, że stajnię dla bydlaka właśnie otwieram u niego w domu
Mam nadzieję, że Piotruś nic takiego nie dostanie... 

i dzięki temu nic nie przytyłam 

Nie jest to profesjonalna niania, ale koleżanka mojej mamy
ma dwójkę dorosłych dzieci (studentów) i mogę jej zaufać :-) Dziś zaliczył u niani spanie, jedzenie i zabawę i wyglądał na zadowolonego
Wyszłam od niej spokojniejsza o mój powrót do pracy ;-)
Niania mieszka ok 100m od mojej pracy, więc będę mogła wyskoczyć na południowe karmienie :-) ominie mnie walka z laktatorem
No i będę go zabierała jak będę szła do pracy i odbierała w drodze z pracy :-)
hejka
trzyzmajcie kciuki![]()
streszczając - rodzinka Małża jest tak popieprzona, że Wigilijny barszcz to przy nich budyńEsia - było aż tak źle??
Rośnie nasza pewność, że Młody będzie ich widywał WYŁĄCZNIE w naszej obecności. Tylko Świąt szkoda...