reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
jezooo
weszlam marzac o bibce i... JEST!!! :-D

zdrufko jubilaci
zaraz cos sobie zapodam - na razie niestety tylko woda mineralna i witaminka

martaja - witaj z powrotem wśród bebowiczów :-D

u nas czkawka na porządku dziennym

za to śmiechu nigdy Zosia nie zaliczyla. chyba jej kupie trabki :-D

efilo spróbuj ją połaskotać

a ja kończę migdały, myślę, czy nie otworzyć winka, ale za 2 godz Misiek będzie chciał cyca

ja się rozkręcę na części pierwsze
mam juz czym opijać - sok jabłkowy (wino chyba jednak nie bardzo; a propos po jakim czasie od wypicia lampki wina można spokojnie karmić?):baffled: ale nie mam co, chyba że twój żyrandol;-):-D

kachasek - ja zakladam ze nie wolno dlatego zazwyczaj pije szybko - co by zdazyc przed karmieniem :-D

smyranie wywołuje łaskawy uśmiech - ale moje dziecko ma taki po prostu charakter. Zofia a nie Zosia. Poza tym ona dopiero odkrywa swoj glos wiec jeszcze wszystko przed nią. I tak jest urocza jak się budzi w nocy i wola mama :-D

dziewczyny - ide po lampke (nie żyrandol tylko z winem:tak:)

reklama
uuu, znów imprezka :-)
Tak to lubię, nie ma mnie kilka dni, ale na imprezkę zawsze trafię;-):-D
Ja dziś tylko woda mineralna, buuuuu, choć nasze cycanie zbliża się ku końcowi. Źródełko wyschło, leci przeźroczysty płyn. Ale nawet już nie mam doła, bo i tak jestem z siebie dumna - pomimo 50 ;-) kryzysów laktacyjnych i dokarmiania przez jakiś czas butlą karmię piersią do dziś. Myślę, że powoli zaczniemy się odstawiać, tym bardziej, że Karolka dziś w nocy obudziła się po 1,5 godz. od karmienia totalnie głodna. Sprawdziłam, czy to głód dając jej butlę. Zrobiłam tylko 90 ml a ona wytrąbiła w tri miga i zaczęła wrzeszczeć. To jej się do tej pory nie zdarzało, chyba czas na butlę też w nocy:szok:.

No to co? - ZDRÓWKO dziewczyny:-D:-D. A jak skończymy wszystkie karmienie to może zrobimy zbiorową imprezkę przed kompem ???? ;-)

Do góry