reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

dziewczyny kąpiące same - używacie foczek, gąbek czy czegoś tam jeszcze do podtrzymywania dzieciaczków? ja nie używałam do tej pory i się zastanawiam, czy dużo to ułatwia, bo wanienka teraz nisko i muszę zastosować teraz pewne kombinacje, żeby trzymać Miśka
efilo, no w takiej sytuacji to faktycznie, też bym miała problem:baffled: ja Miśka namydlam dopiero w wanience (a raczej nażelowuję żelem j&j;-))

reklama
Kachasek-ja mam wanienke, w ktorej mala siedzi-jest cos na ksztalt siedzenia. Wtedy ja namydlam, splukuje, przenosze na reczniczek, wycieram, oliwkuje i papu :-)

izka rozumiem, że mała śpi na golasa:-D:-D:-D jak Michaś będzie siedział już pewnie, to mam dla niego takie
Badesitz.jpg
siedzenie, ale póki co myślę czy jakoś sobie nie ułatwić (wcześnie myślę:baffled:)

Esia[/B] "charakterne" to twoje dziecko, od niemowlaka zakrawa na indywidualistę :-)
Jak to Małż mawia - wszystko trafia do kajecika, a na 18-tkę zabierzemu Mu klucze, za to dostanie kajecik i pełne walizki :-D

efilo pod tym względem wiaderko jest super - w razie awarii mogę spokojnie Piotrka wykąpać sama :tak:

Blanes jak to było...? ŁUBU DUBU, ŁUBU DUBU!!!!!
:-D:-D:-D

szopka pupal po qpalu nie dość, że mocno smrodliwy, to jeszcze jakby odparzony się robił (zjadliwe ma te qpale Młodzian).

Śpi. Płacze przez sen :dry: Zaczął nawet szlochać. I jak ja mam wygrać ze złymi snami :confused: To siedzimy obok na zmianę i czochramy po zmarszczonym czółku :dry:

Esia skąd wiecie że wam się ten model przed osiemnstaką nie zechce wyprowadzić,
spakuje walizki i powie - mam już dość czochrania po główce.. ;-)

My do kąpieli mamy Ondę w tej wanience dziecko kąpie się samo.. A ja podobnie jak Kachasek nie namydlam tylko myję żelem podczas kąpieli.

Kachasku siedzonko wyglada kapitalnie!
No wlasnie mi by sie przydalo bo u nas to wyglada tak - kapie Suri co dwa dni poniewaz ona sie poprostu kapie ze mna. Wanienke nam nie wszlo z tego powodu, ze kregoslup mi nie wytrymywal. G jest w domu o 8 wiec musze niunie w tygodniu kapac sama - a ze ona ju siedzi sama - to w wannie opiera sie o mnie i sie razem kapiemy - mamy duzo frajdy tyle, ze ...jest ten proces w pojedynke bardzo czasochlonny bo strasznie musze na nia uwazac - by sie np. nie poslizgnela, nie udlawila woda itp.,

reklama
Do góry