reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No ja tez myslalam o spiralce ale za jakis czas...w sumie to tabletki malo bralam bo jakies 3 m-ce przed ciaza z Misia, no i teraz 2 cykle. Wczesniej bralam zastrzyki depo provera, ale mialam pozniej straszne problemy z poczeciem Misi, wiec zachcialo mi sie tabletek:sorry2: zeby POZNIEJ w druga ciaze zajsc bez wiekszych przebojow:dry:

reklama
Oj fantazja widzę, że o niczym innym nie myślisz. Wiesz, że jak będziesz się denerwować i wciąż myśleć czy będzie @ czy D (to ma być brzusio ;-)) to Ci się zatrzyma na amen z tego stresu. Dobrze mi tak mówić, wiem, wiem, ale...może jakoś spróbuj się wyluzować no nie wiem..wypad do kina , na basen, na ciuchowe zakupy:tak: Trzymam kciukasy żeby była @ jak najszybciej.:tak:

Fantazja wiem co czujesz ...mialam podobneg stresika.Ja zalamywalam rece a maz kupil szampana(byl pewny ze splodzil syna :)) a tu guzik :p Ja sie ciesze a Janek probuje przeforsowac swojego ''plana''...ja mam dzidziow dosc,przynajmniej na razie ,no!
Trzymam kciuki za @
Buziaki :*

Agik - ja juz sie nie stresuje. Bardziej mnie klotnie z mezem stresuja niz to. Czekam sobie na rozwoj wydarzen, ze zdziwienia bym chyba nie mogla sie otrzasnac gdyby to byla ciaza, a jak analizuje fakty na sucho jako biolog...ha...lepiej nie analizowac.
najgorsze, ze z domu nie mam jak sie ruszyc, bo wicher na dworze, a mi glowa peka:baffled:
tak czy siak, jesli nie dostane @ do poniedzialku to zrobie test, bo musze przed rozpoczeciem nowych tabletek.
Najsmieszniejsze jest to, ze niedawno spakowalam za male ciuchy misi, bo chce na allegro wystawic. No i leza sobie te ciuchy w workach i czekaja na wyjasnienie sytuacji:cool2:

Olla - podobnego tzn @ spozniala Ci sie kilka dni? bierzesz jakies tabletki anty?

Fantazja bidulko ty:no:. Nie wydaje mi sie bys miala sie czym martwic.;-):tak:
Pociesz sie, ze szanse zajscia na tabletkach sa takkk male...ze mniejsze byc nie moga. Serio.

Olla - hehehe czekaj czekaj kochanie - a to nie ty pisalas, ze mogla bys nic innego w zyciu tylko wychowywac grupke cudownych dzidziusiow:-D;-)

Tak w ogole to pisz wiecej co tam u ciebie...

100 lat dla Karolinki i Suri:-)!

Kotku, jak dla mnie, jesteś niesamowita z pamięcią do faktów na BB. Podziwiam Cie ogromnie i sama próbuję zrobić to co Ty dzisiaj. Mam nadzieję, że nie pominęłam jakiegoś ważnego wątku, choć to jest możliwe, bo znów nadrabiała chyba 8 stron z Czerwcówkolandu dziś :-(
Monia dziekuję ;-), poszło Ci znakomicie, po tak długim czasie wszystkim odpisałaś. Bardzo się cieszę że wyjazd był taki udany i wciąz czekam na zdjęcia:blink:.
Fantazja bidulko, jestem z Tobą, oby @ przyszła jak najszybciej. Z pigułkami nic nie namotałaś bierze się je tak jak piszesz i w ciagu 7-o dniowej przerwy powinna przyjśc @.
Kachasku ja tez na razie biorę Laure albo na ręce, albo do łózka na chwilę żeby zasnęła:zawstydzona/y:. Męża przekonałam że ta metoda to jedyna możliwość aby móc cokolwiek zdziałać;-).
U nas noc jak zwykle. Laura budziła się co 3 godzinki na jedzenie, ale udało mi sie dac jej herbatke zamiast mleczka, po 10 godz dałam jej mleczko (o 7) i spała do 9 całą noc w swoim łóżeczku. Na razie to tylko mały kroczek, udało mi się 2 razy zastąpić mleczko herbatą, dziś spróbuję podać jej wodę. Ale wiecie skoro odmawiam jej mleczka jakoś nie mam siły nie wziąć jej na ręce kiedy płacze:-(. Postanowiłam najpierw oduczyć jej jedzenia w nocy, a potem tego że nie będę na kazde jej zawołanie:tak:.

Anni - ja wiem, ze na tabletkach szanse zerowe..ale..ja juz przyznam sie:zawstydzona/y:...z jedna zamotalam bardzo...:no: wiec...moje usprawiedliwienie - w domu mam horror z mezem, czasem juz nie wyrabiam...
I dlatego nie chcialabym byc w ciazy. Bo trudno myslec o ciazy kiedy dojrzewa sie do rozwodu...moj zwiazek jest bardzo toksyczny...zyje z chorym czlowiekiem..i juz nie mam sil.

Fantazja trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się ułożyło.

Ja czekam jeszcze tydzień i robię test, bo mieliśmy małą wpadziochę:baffled::baffled:
Boli mnie dół brzucha(@ jeszce nie mam) i mam mdłości( co prawda nie rano, ale o różnych porach, zazwyczaj jak jestem głodna), albo ciąża albo problemy z żołądkiem mi wróciły( bo też dawały takie objawy).

Mój M powiedział, że jak to D, to w sumie fajnie, ale ja jestem przerażona, strasznie...

reklama
Do góry