Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wspolczuje problemow malzenskich - ale z tego co piszesz lepska z ciebie babka. Dasz rade... Nie daj sie bo toksyczne zwiazki sa jak "narkotyk" i z regoly mamy 15000 wymowek by je kontynuowac. :-( A zycia szkoda.. niestety. Wiem bo bylam w jednym..takim. Teraz mysle, ze decyzja zerwania go byla moja szansa na normalne zycie. 
ale niefajnie, że masz taką sytuację:-( trzymaj się kobieto i wyjdź cało z problemów
dawno nie czytałam ot tak sobie, a zamówiłam w świecie książki parę powieści dla mamy, to mam co czytać;-)

) i ma gorączkę do tego

). Nie wiem co ja z Wojciem zrobię jak M się do rana nie polepszy:-(
). Więc jeszcze kuchnia mnie dzisiaj czeka
No tylko se w łeb strzelić:-(Ja czekam jeszcze tydzień i robię test, bo mieliśmy małą wpadziochę
Boli mnie dół brzucha(@ jeszce nie mam) i mam mdłości( co prawda nie rano, ale o różnych porach, zazwyczaj jak jestem głodna), albo ciąża albo problemy z żołądkiem mi wróciły( bo też dawały takie objawy).
Mój M powiedział, że jak to D, to w sumie fajnie, ale ja jestem przerażona, strasznie...