Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agik a ja zrobię sałatkę jeżeli chcesz;-)Agik ja moge Wojtusia z chęcią popilnowac![]()
? Tobie zostanie nauka
. Ale na poważnie współczuję, jak wali to wszystko na raz, no nie wiem co napisać powodzenia
.
.
.
Zmykam spać. A jutro co będzie to będzie. Buźka.
Ja raczej nie wrócę ;-) Mam wychowawczy do końca roku i tak po cichutku chciałabym z wielką satysfakcją od stycznia posyłać im L4ale plany zmieniają się u nas z dnia na dzień i kto wie czy do pracy wrócę![]()

Na pewno!Esiu cały czas myślę o was, że skoro Piotruś się naprawił to i Michaś się naprawi![]()
Ale na testowanie musisz być gotowa - Piotruś co jakiś czas urządza nam "trudne" wieczory (np. dzisiaj) i potrafi marudzić nawet godzinę
Najważniejsze to zachować konsekwencję - jak długo by to nie trwało...
Co wyjdzie z naszych planów, to jeszcze nie wiem - ostatecznie mamy jechać we 3-kę, więc pewnie za dużo sobie nie poszusujemy. Ale może to i dobrze - ja granatem oderwana od wózka, Małż od biurka, jeszcze byśmy się połamali na dzień dobry ;-)
Ile ja bym za to dała swego czasu...POMOCY niec ktos to zrobi za mnie a ja przyjde juz na gotowe![]()

Dlatego TH nigdy nie została moją "ulubioną biblią", bo do nas jakoś się nie pofatygowała 

niech mi ktoś podaruje konsekwencjęw dzień ok, wieczorem jakoś, ale w nocy... koszmar
nie daję rady
wiem, że to głupie, ale cały czas myślę, co sąsiedzi powiedzą
![]()
, ja też się nad tym czasem zastanawiam

)
.
.
.
.