Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Wszystkiego naj dla Livii, Alicji i Dawidka!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
anielapAgik już znalazłam:-)
Wy macie babcię na dole, my dwa piętra wyżej...![]()

;-)Od nas też buziakiWszystkiego naj dla Livii, Alicji i Dawidka!

Ale straszliwie drastycznie brzmi to co piszesz...Suri tez tak robi, ale nie wyobrazam sobie by odmowic mojemu (wiem wiem) histerysujacemu i placzacemu dziecku przytulenia i ukojenia.Choc Suri nie robi tego az za czesto. Czytalam na temat tego kryzysu i jezeli rozumiem dobrze, to dziecko nagle zaczyna rozumiec, ze ono i mama to dwie osobne istotki...

przydałbym mi się czasowstrzymywacz 
)
ucałowania dla dużej pannicy 

ucałuję, przytulę, pocieszę i odkładam
i jest git dla obojga ;-)
) serdeczne życzenia i dużo buziaków
( mi się właśnie skończyła i maż od razu musiał to wykorzystać

;-))
Za to wieczorem, kiedy nie może zasnąć lubi jak go biorę na ręce przytulam,śpiewam i głaskam po główce. Zasypia od razu:-)
). No to ja się zjeżyłam i poryczałam( bo zawsze mnie ponosi jak się zdenerwuję i w ogóle nie lubię się kłócić z rodzicami). Więc za chwilę chciałam załagodzić sytuację, poszłam dałam mu buziaka a on nic, cięzko obrażony! No to ja wtedy, że jak chce się kłócić to proszę bardzo i że mam to gdzieś co sobie inni myślą itd. I zabrałam Wojcia i się zmyliśmy. Wściekła byłam cały dzień i teraz tez się do niego nie odezwę pierwsza 

rozumiesz nie???
??