reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No to buciki kupione. Weronice rano tłumaczyłam dlaczego nie kupię jej Lelly Kelly. Na początku trochę się dąsała, ale jej powiedziałam, że te buty są takie drogie, że jeśli naprawdę je chce, to mogę jej kupić jako prezent na Dzień Dziecka i wtedy nic innego nie dostanie. Natychmiast zmieniła zdanie.;-)Kupiliśmy inne, też ładne i za całe 44 zł.

reklama
Dzagud - brawo! No widzisz 90 zloty w kieszeni :-)

A ja musze wam pochwalic moim G - siedzi juz 2 godzine i ... prasuje.:-D Ja mam zakaz zblizania sie do zelazka. Leze na kanapie i ... go obserwuje - a wyglada calkiem calkiem - w samych boxerkach....mniam ;-)

Poza tym tez kupilam Suri buciki!!! Za cale 5 Funtow - Sliczne - takie sandalki z kwiatuszkami wyszywanymi - nie moge sie na nie napatrzec !!!:-)

Ja jeszcze chyba chwilowo się wstrzymam z kupnem takich bucików do chodzenia, bo Wojciu dopiero co zaczał raczkować i podciągać się do wstawania. I tak sobie myślę, że nie będę wywalać 150 zł po to żeby pojeździł w nich chwilę w wózeczku. Na razie mamy jakieś "szmaciaki".

A my byliśmy dzisiaj cały dzień u moich rodziców, i byczyliśmy się na trawce na słoneczku. No może nie dokładnie na trawce, bo Wojtek za chiny nie chciał poza koc wyjść, jak tylko dotknął do trawy to podrywał się jakby go prąd kopnął i taką śmieszną skwaszoną minę robił :-D Umyłam sobie samochód (tylko w środku bo tatuś mój umył za mnie gablotę od zewnątrz;-)) Ja to taka zmęczona to chyba od nadmiaru świeżego powietrza, a Wojtek dopiero teraz zasnął - a myślałam, że padnie wcześniej :dry: No i nie chce mi jeść mleka po zmianie na hypoalergiczne, kurde załamka :-:)baffled:

Dzagud cena zabójcza:szok: ale wybrnęłaś super:tak:
my mamy dla Misia sandałki, ale na nie chyba jeszcze za chłodno, więc dzisiaj przy okazji zakupów kupiliśmy buciki:tak: byliśmy w deichmann'ie i niestety na elephanten nie bardzo nas teraz stać (najtańsze chyba były po 79zł:sorry2:) ale wypatrzyłam za 19:tak::-) i pochwalę się, a co:-p;-) (pozwolicie, że tu, a nie w "szafie malcha"?:blink:)

Załączniki

• buciki.JPG
    buciki.JPG
    39,7 KB · Wyświetleń: 46
agik może spróbuj mu stopniowo zmieniać (codziennie jedną czy dwie miarki HA zamiast zwykłego i dojdziecie do całej butli HA), bo może to mu nie smakuje i potrzebuje czasu na przyzwyczajenie się do nowego smaku? trzymam kciuki, żeby jednak się przekonał
anni dzięki:-) Misiowi też się podobały:laugh2:

Kachasek, fajowskie te butki. No my mamy podobne "szmaciaki" chyba 25 zł kosztowały, a drugie takie bardziej odkryte, których jeszcze nie nosił chyba 20 zł. I na razie styka, dopóki nie zacznie chodzić;-)

Anni, Kachasku odpowiadam na wątku "karmienie..."

Maks ma znowu wirusa żołądkowego :-(
Zaczynam podejrzewać swoje dziecko o złośliwość ;-) znowu rozchorował się jak matka chciała gdzieś wyjść :zawstydzona/y: mieliśmy dziś z M iść na występ kabaretu...ja to już chyba nigdy nigdzie nie wyjdę bez dzieci :no:

Ale najgorsze jest to, że środę do neurologa, jak Maks nie wydobrzeje to następny termin pewnie na lipiec :baffled:

reklama
Dzisiaj niespodziewajkę zrobili nam toska i Staś :-) Chłopaki bawili się świetnie, choć przyzwyczajony do wolności Stasiek był chyba zdziwiony zagrodą, w której urzęduje Piotruś :-D Mam nadzieję, że toska zajrzy i wrzuci kilka fotek :-) (i mi też je prześle - plizzz... ;-)). Na pewno takie wypady należy powtarzać, zwłaszcza że Młodzian wychowany w Śródmieściu chyba nieźle czuł się w lesie na przedmieściach :-D

Esia, zdjęcia są już w galerii. Inne cioteczki tez zapraszam do oglądania:tak:
Młodzian tak się dotlenił, że spał w nocy 13 godzin i 20 minut:szok: :-)

Dzagud hehe nieźle to rozegrałaś ;-):-D

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: nieźle, nieźle:-) zapamiętam:-D

Maks ma znowu wirusa żołądkowego :-(
Zaczynam podejrzewać swoje dziecko o złośliwość ;-) znowu rozchorował się jak matka chciała gdzieś wyjść :zawstydzona/y: mieliśmy dziś z M iść na występ kabaretu...ja to już chyba nigdy nigdzie nie wyjdę bez dzieci :no:

Ale najgorsze jest to, że środę do neurologa, jak Maks nie wydobrzeje to następny termin pewnie na lipiec :baffled:

Biedny Maks:-(
buziaki dla Was

Miłego dnia dla wszystkich

Do góry