reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczyny to ja nie dziekuje zeby nie zapeszyc:no:
Olla,Anni-pomysla super tylko ja niestety nie pije winka wodki z reszta tyz.Ale za to jestem okropnym piwożłopem.Na piwko nie moge sobie pozwolic bo nie bede latac siku co chwola z dzieckiem na rekach.:-D
Toska-rzeczywiscie juz mi szkoda Amelki bo ona nie znosi takiego medycznego dotyku:wściekła/y:To chyba przez te poltora miesiaca spedzonego w szpitalu.Setki badan,kroplowki,rurki i inne tkie.Ale mysle ze jakos przebrniemy przez to:baffled:
No i relacje postaram sie zdawac w miare na bierząco od lekarzy.
Olla-dzieki za smska.
No to spadywuje.PAPA buziaki

reklama
Elmaluszku powodzenia z lotem, badaniami i becikowym :tak:

Jola zdrówka dla Maksa, a ta wycieczka to do Budapesztu może?;-) :-) ( moja siostra też nauczycielka wybiera się na nią)

Toska gratki dla Stasinka- wstawacza :-)

Esiu życzę sprawnego pozałatwiania formalności i udanego wypoczynku w Portugali :tak:

Wszystkim miłego dzionka!

Może ktoś mógłby polecić sprawdzony glukometr - muszę kupić tacie, po ostatnim chorowaniu i badaniach okazało się że ma cukrzycę. :baffled:

Ja wpadam tylko z życzeniami dla Krzysia.
Sto lat, sto lat! Mnóstwo uśmiechów, samych radosnych chwil!

Elmaluszek czekamy na relacje. Za Amelkę trzymamy kciuki. Bidula, że też Polska będzie jej się kojarzyć z białymi kitlami.

.Jolka bidulko!!!Faktyczne masakra...jak ja mialam jelitowke to musialam sie ratowac sudokremem od Amelki:zawstydzona/y:ala...nie zycze nikomu szczypiacej okolicy miedziposladkowej heheh:-) feeee...ja to zawsze tak obrazowo, sorki...no ale coz takie zycie:baffled::-p

Buziaki i zdrowiejcie!!!!!

Ciekawe co tam u Elmaluszka...

Olla no nie ma to jak Ty na dobry początek dnia! :-D:-D:-D

jolka mam nadzieję, że dojdziecie do siebie równie szybko jak Maks :tak:

A moje Maleństwo już wstało, zaliczyło byczenie się i kitłasowanie w moim łóżku, śniadanko, poranną aktywność i właśnie zaczyna ziewać :rofl: A wszystko to od 7.45 :-D

Jolka no to uffff:-D
Esia no niezle tempo ma twoj synek:-)Szybki chlopak ale miejmy nadzieje ze mu to na przyszlosc nie zostanie bo biedne jego dziewczyny:-p...a masaz tez niewskazany bo skonczy zanim zacznie:-D:laugh2: wiem wiem ze Piotrus lubi masaz...wie co dobre:rofl2:

Apropos ''masazu''to z Amelki mala onanistka mi rosnie :szok:bo jak siedzi w wysokim krzese to intensywnie sie ociera kroczem o ta barierke miedzy nogami no i w tedy ani jesc,ani pic a nawet telewizora nie widzi tylko oczka mrozy i zaraz wypiekow dostaje:baffled:no ja nie wiem czy tak male dzieci maga przyjemnosc w tych rejonach odczowac:sorry2::dry:.Nie robi tak zawsze ale jak jej sie przypomni...zberaznik maly:dry::-p

reklama
Do góry